Geïnfiltreerd in extreemrechtse chatgroepen: ‘De jongste was 14 jaar’

2 jan. 2021
158 129 Weergaven

Rechts-extremisten radicaliseren op steeds jongere leeftijd, waarschuwen deskundigen. Nieuwsuur dook daarom in de onlinewereld waarin het extremistische gedachtegoed wordt gedeeld.
We kregen via een infiltrant inzage in talloze chatberichten van een Nederlands rechtsextremistisch netwerk. In de chats worden alledaagse gesprekken afgewisseld met gedachtes over een rassenoorlog. Ook poseren de leden met nazi-vlaggen en messen en wordt er vrijuit gefantaseerd over een aanslag op premier Mark Rutte. De jongste in de groep is 14 jaar.
Zie in deze video wat we vonden in de wereld van het rechts-extremisme, die voor veel jongeren begint "als grapje" maar al gauw serieuzer wordt.
#extreemrechts #radicaliseren #Nieuwsuur
Met dank aan Jason Wilson voor de interne communicatie van The Base.
****************************************************************************
Vond je dit een goed verhaal? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op dit kanaal.
Wil je elke dag verhalen bij het nieuws? Volg ons dan ook op Instagram: instagram.com/nieuwsuur/

Reacties
 • STOP LINKS FACISME'!!!!!!!!!!!!!!?

  OdytjeOdytje2 uur geleden
 • tja, hoe zou dat komen. m'n moet nog meer buitenlanders onder de noemen vluchtelingen binnenhalen. Ik ga niet akkoord met aanslagen plegen. Maar we worden wel stilaan vervangen door die zogenaamde "vluchtelingen". Klagen dat er te veel mensen op de planeet zijn. Wat een onzin. Sinds de jaren 1980 is de geboorte grafiek aan het afnemen. En vooral bij blanken. 't wordt tijd dat jullie eens zelf onderzoek gaat doen naar het gebeuren in eigen land. ma kzal je alvast een voorbeeld geven. In Gent, België, is de meerderheid van inwoners van buitenlandse afkomst. Dat noem ik een demografische verandering. Begrijp me correct aub. Ik ben PRO Cultuur. Maar ik heb zelf al de inpakt gezien van die verandering. Een blanke belg werd ontvoerd door buitenlanders, in hartje Gent. En de politie hun reactie was opgetrokken schouders. echt fijn...

  :Thierry :Daniëls:Thierry :Daniëls13 dagen geleden
 • Ergo. Keyboard nazi,s

  Dick Van SteijnDick Van Steijn17 dagen geleden
 • Nazi vlaggen en uniformen. Héél veel geld waard als ze origineel zijn. Gelukkig weten neo,s dit niet. Zij hebben geen idee wat nazi nu eigenlijk betekent. Vraag ze wie Kaltenbrunner was en niemand die het weet.

  Dick Van SteijnDick Van Steijn17 dagen geleden
 • Zien eruit als LARPers

  Marc SeegersMarc Seegers17 dagen geleden
 • Hoe komt het denk je? Als je kinderen in klassen stopt waarin ze gepest worden omdat ze ham op hun boterham hebben?

  Jacob FinkelsteinJacob Finkelstein22 dagen geleden
 • Je bent neonazi en heet "Fabio".... Hoe gay ben je dan? Adolf zou zich in zijn graf omdraaien. 😂

  DarkDutchmanDarkDutchman22 dagen geleden
 • Recht extremisme is based en redpilled

  john van winckeljohn van winckel26 dagen geleden
 • NOS en NTR zijn Nederlandse publieke omroepen maar doen niets voor het publiek. Steeds meer zoals de Nederlandse Politieke Omroep. Zwijgen tegen de heer Rutte dat deze helemaal geen meerderheidsregering heeft. Niet willen onderzoeken hoe het komt dat er geldige stemmen worden gestolen voor het vullen van de restzetels. Het dan gek vinden dan mensen het recht in eigen hand gaan nemen. Straks het aantal zetels weer belangrijker vinden dan het percentage dat de kiezer de partijen geeft. *Laat je stem niet stelen.* *Stem blanco.*

  Theo de KoningTheo de Koning26 dagen geleden
 • Profeet Mohammed vrede zij met hem zegt dat wij ÁLLEMAAL van Adam afstammen en Adam vrede zij met hem uit klei is geschapen. God zij dank dat ik moslim ben.

  مسلم. moslim صحيح sahihمسلم. moslim صحيح sahih28 dagen geleden
  • ☝🏾🕋☝🏿🕋☝🏻🕋☝🏼🕋☝🏽🕋

   مسلم. moslim صحيح sahihمسلم. moslim صحيح sahih28 dagen geleden
 • Zijn dit niet gewoon terroristische activiteiten en de strafmaat blijft wederom achter geen berichtgeving geen daadwerkelijke vervolging? Om welke mensen gaat het gelijke maatstaven ik heb hier mijn bedenkingen bij? Ik bedoel wat zijn de gevolgen voor een ieder als je begrijpt wat ik bedoel!

  Go OgleGo Ogle29 dagen geleden
 • na een minuutje kijken valt mij vooral de dramatische vormgeving op. de locatie de cameravoering de muziek. wat een theater .

  Merlijn JonkerMerlijn JonkerMaand geleden
 • jongens... de engels-Nederlandse vertalingen zijn in het begin wel erg vrij vertaalt; "So you are talking about a neonazismn that valorizes Hitler and the Third rijk and it advocates an overthrow of libral democratic states like those in Europe" is qua intonatie eerder "Dus je praat over een neonazisme dat streven voor Hitler en het Derde rijk als dapper ziet en pleit voor een overname van liberale, democratische landen zoals landen in Europa" dan de vertaling die is gebruikt in de video: "Het zijn neonazi's die Hitler en het Derde rijk bewonderen. Ze willen democratische landen als die in Europa omverwerpen" De rest van te vertalingen vind ik echter prima, maar het begin wordt wel erg ge parafraseert..

  Shane LShane LMaand geleden
 • Sukkels

  Joost Van MaarenJoost Van MaarenMaand geleden
 • Misschien ligt het aan mij maar iemand die zo jong is en nog bij z'n ouders woont neem ik echt niet serieus, zijn gewoon een stelletje edgelords. Bij mij op school vroeger waren er ook "nazis" en "jihadis", was gewoon een soort cowboy en indiaan spel. (Ja het was een vmbo school)

  thejkingthejkingMaand geleden
 • Dit is vreselijk nieuws. Waar gaat t naar toe. De ouders van deze kinderen hebben ook fors gefaald.

  Jellow SunJellow SunMaand geleden
 • Jongeren zijn te gemakkelijk te hersenspoelen! Homofobie en vrouwen haat ??🤔

  apop412apop412Maand geleden
 • Altijd weer die belachelijke zogenaamde dreiging van “extreem” rechts. Links geweld is veel gevaarlijker en komt veel meer voor.

  wietsnuiver123wietsnuiver123Maand geleden
  • Ja natuurlijk Wietsnuiver! Super goed onderbouwde claim en je naam doet me geen seconde twijfelen dat ik te maken heb met een echte eerlijke Nederlander.

   Chemo HaanChemo Haan26 dagen geleden
 • Dit soort van zwakbegaafde randdebielen van Nederlandse afkomst is het gevolg van o.a Geert W !!maar GEERT W. Denkt aan de peilingen !!

  Moessa VisserMoessa VisserMaand geleden
 • Rechtsextremisme is een serieus probleem aan het worden

  BartBartMaand geleden
 • Nieuwsuur Aflevering 16/01/2021: In deze aflevering zegt presentatorJeroen dat in de peilingen VVD nog steeds op 41 zetels staat zelfs na toeslag affaire dillemma dat gewoon voor mij zegt dat NL helemaal niet zo melk en honing positieve democratie is x''D Meerderheid van de bevolking is extreem EGO en het kan hun niet schelen of hebben de compassie of empathische vermogen om het erg te vinden.. [Zij hebben de zelfde denkwijze en gevoelens als RUTTE hahahaha] Keihard extremist maar dan op een andere manier... koel, kou en onmenselijke ego... Hoezo zijn wij gevolueerde beschaafde mensen x''DDD Eerlijk gezegd vroeg ik mij all 3 verkiezingen af.. waarom Rutte steeds wint.. en tja hij is BEST FRIENDS WITH WILLEMIE -.-'' heeft het misschien hier iets mee te maken?? of het is gewoon eerlijk en yup Jeroentje het volk is dus geen MELK & HONING BURGERS en is dus DOM BESCHAAFD... lol dit is echt eng als Rutte nog steeds 41 zetels heeft... als opeens een Hitler type in opkomst is. dan accepteert en denkt iedereen dat het goed is.. Men heeft volgensmij geen geweten en is dan gewoon een dikke snitch om voorgetrokken te worden.. tjongejonge alleen gasten die corrupt zijn of als Rutte zijn stemmen op Rutte.. dus dit betekent.. zelfs de integere prioriteiten van de maatschappij en de burgers zijn diep rot naar de klote... Allemaal aangeleerd als rolmodel Rutte indoctrine... Sodeju, kom mijn hele leven alleen maar rottende mensen tegen xDDD en daarom heb je alleen 1 persoon in de tweede kamer die 'ONE MAN ARMY is against the incorrupible' God Blessed PIETER OMTZIGT!! Ik heb er vertrouwen in dat Pieter Omtzigt de incorruptble crown krijgt in heaven!!!! en the incorruptble crown is naar mijn mening de meest moeilijkste om te krijgen ^^

  Sophia BeeSophia BeeMaand geleden
  • *Alles is diep triest rottende ROT & rotter dan Rot, het stinkt zo erg, zo stinkende dat het riekt als geen ander die so erg riekt x''D*

   Sophia BeeSophia BeeMaand geleden
 • Oke, je hebt het nu dus over erfgoed grond. In dat opzicht - als men die redenatie blijft volgen - hebben de Amerikanen geen recht van spreken. Dat telt dus echter niet voor Europeanen wiens erfgoed inderdaad aan autochtone blanke mensen toebehoort. En Nederland al helemaal. Want dit was niet eens land. Zeeuwen en Hollanders zoals mij hebben al eeuwen lang dit land uit de zee opgebaggerd. Dus als hier een stelletje linkse idioten of idiote importelingen gaan roepen dat de aarde van ons allemaal is dan steek ik net als de Geuzen meteen een paar dijken door. sleutelstad.nl/wp-content/uploads/2017/08/intocht-geuzen2.jpg Kijken wie er dan nog 'land van ons allemaal' onder de voeten voelt. Overigens klopt de redenatie al vanaf het begin niet. De Amerikanen waren vluchtelingen. En wat kregen zij? Een tomahawk van een vijandige inboorling in hun nek. Die blijkbaar geen enkele 'vluchtelingen zijn welkom-bordje' bij zich droeg. Overigens kan ik wel begrip hebben voor de Surinaamse situatie. Die noem ik in principe geen importelingen. En valt trouwens niet op dat na 500 jaar men nog steeds spreekt over rovende blanken, zoals bij de Afrikaners en de Amerikanen, maar dat bijvoorbeeld het Turken en Marokkanen islam importvolk al na 50 jaar dit land opeisen als zijnde het hunne en als kolonisators gelijke rechten opeisen. En daar massaal ontworteld dwaas klappend zelf-destructief inheems naïef publiek voor mee weten te krijgen. nlworld.info/key/video/tIV7adXbqKJmmms Heilung - Futha Overigens is bijvoorbeeld Kuzu net zo blank als iedere gemiddelde KauKasiër (KKK). Maar zo'n racisme niet-blanke troef kaart uitspelen levert meer op. Daarom heeft extreem-links het nieuw-spraak woord 'witte' uitgevonden. Terwijl met 'witte' dus opzettelijk de autochtoon wordt aangeduid in neerbuigende systematische discriminerende Staats-gesponsorde zin en dus helemaal niets te maken heeft met aanduiding tussen rassen. Want Kuzu zal men nooit een witte gaan noemen. Maar wat dan wel? Een neo reageerbuis gekweekt Constantinopel ras ofzo. nlworld.info/key/video/krCngZzXhaWKiIg Heilung Svarand De druppel overloopt de emmer rand. Genoeg = Genoeg. Vol = Vol. Verder door persen zal zeker tot terugslag leiden. Onvermijdelijk.

  william88805william88805Maand geleden
 • Volgende reportage: extreem links. Ohw wacht... pow news doet dat al

  Kayo KowalskiKayo KowalskiMaand geleden
 • Misschien ook even de aanleiding van opkomen rechts geven. 100.000 netto immigranten per jaar erbij sinds 2015. Clash of cultures

  L KL KMaand geleden
 • Grappig, dat ik niemand ken of geconfronteerd wordt met mensen met deze ideeën. Wel met extreemlinkse mensen, ze zitten zelfs in de politiek. Sommige zelfs burgemeester, zoals Femke Halsema, beste vriendin van de vriendin van Volkert van der Graaf. Antifa is in Amerika terecht bestempeld als terroristische organisatie. Extreem links is veel groter en duidelijker zichtbaar dan extreem rechts.

  A. J.A. J.Maand geleden
 • Pure framing dit!

  MrMushiMrMushiMaand geleden
  • @Nikee Van Asselt Omdat het enige bewijs dat ze hebben enkele chats zijn waar kinderen wat stoere praat verkopen. Hoeveel aanslagen van rechts ken jij buiten Breivik? Ik ben ervan overtuigd dat dit zwaar overdreven is. Met vriendelijke groetjes 😉

   MrMushiMrMushi25 dagen geleden
  • Mag ik vragen waarom je dit ziet als framing? En hoe? (Niet respectloos bedoeld)

   Nikee Van AsseltNikee Van AsseltMaand geleden
 • Wordt er ook onderzoek gedaan naar links extremistische jongeren ? Of zijn die er niet ?

  Tim EarthTim EarthMaand geleden
 • nlworld.info/key/video/24ydiLjalq5kiaY we doen t voor de zorg, delen!

  Eelco SchaafEelco SchaafMaand geleden
 • De nieuwe variant van corona.

  Graad HobireGraad HobireMaand geleden
 • hoop dat ik ze nooit tegenkom vuile naties

  Unknown SourchUnknown SourchMaand geleden
 • Toegang op internet vanaf 25 jaar.

  Dude 0853Dude 0853Maand geleden
 • Zelf weet ik als geen ander, dat racisme bestaat. Begrijpen doe ik het niet, want de argumenten zijn vaak veel te zwak. Nazi' s en de KKK zijn partijen, die levens gevaarlijk zijn, maar niet echt weten wat er speelt. Als makke schapen lopen ze achter elkaar aan en roepen maar wat. Akwasi en Sylvana, zijn voor mij geen partij. Ze zijn een schande voor de zwarte bevolking, net als de personen die hun steunen. Je maakt ze dood, is het dan opgelost? Nee hoor, want er blijven zwakzinnige terug komen, die denken het licht te hebben uitgevonden. De KKK zegt dat HET WITTE RAS, hun land weer terug willen hebben. Het land dat ze van de Indianen hebben afgepakt? Ik moet er om lachen, maar ik hoop dat hun hersenen de goede kant op gaan werken.

  Henny VerheijHenny VerheijMaand geleden
  • Oke, je hebt het nu dus over erfgoed grond. In dat opzicht - als men die redenatie blijft volgen - hebben de Amerikanen geen recht van spreken. Dat telt dus echter niet voor Europeanen wiens erfgoed inderdaad aan autochtone blanke mensen toebehoort. En Nederland al helemaal. Want dit was niet eens land. Zeeuwen en Hollanders zoals mij hebben al eeuwen lang dit land uit de zee opgebaggerd. Dus als hier een stelletje linkse idioten of idiote importelingen gaan roepen dat de aarde van ons allemaal is dan steek ik net als de Geuzen meteen een paar dijken door. sleutelstad.nl/wp-content/uploads/2017/08/intocht-geuzen2.jpg Kijken wie er dan nog 'land van ons allemaal' onder de voeten voelt. Overigens klopt de redenatie al vanaf het begin niet. De Amerikanen waren vluchtelingen. En wat kregen zij? Een tomahawk van een vijandige inboorling in hun nek. Die blijkbaar geen enkele 'vluchtelingen zijn welkom-bordje' bij zich droeg. Overigens kan ik wel begrip hebben voor de Surinaamse situatie. Die noem ik in principe geen importelingen. En valt trouwens niet op dat na 500 jaar men nog steeds spreekt over rovende blanken, zoals bij de Afrikaners en de Amerikanen, maar dat bijvoorbeeld het Turken en Marokkanen islam importvolk al na 50 jaar dit land opeisen als zijnde het hunne en als kolonisators gelijke rechten opeisen. En daar massaal ontworteld dwaas klappend zelf-destructief inheems naïef publiek voor mee weten te krijgen. nlworld.info/key/video/tIV7adXbqKJmmms Heilung - Futha Overigens is bijvoorbeeld Kuzu net zo blank als iedere gemiddelde KauKasiër (KKK). Maar zo'n racisme niet-blanke troef kaart uitspelen levert meer op. Daarom heeft extreem-links het nieuw-spraak woord 'witte' uitgevonden. Terwijl met 'witte' dus opzettelijk de autochtoon wordt aangeduid in neerbuigende systematische discriminerende Staats-gesponsorde zin en dus helemaal niets te maken heeft met aanduiding tussen rassen. Want Kuzu zal men nooit een witte gaan noemen. Maar wat dan wel? Een neo reageerbuis gekweekt Constantinopel ras ofzo. nlworld.info/key/video/krCngZzXhaWKiIg Heilung Svarand De druppel overloopt de emmer rand. Genoeg = Genoeg. Vol = Vol. Verder door persen zal zeker tot terugslag leiden. Onvermijdelijk.

   william88805william88805Maand geleden
 • Mooi dat ze zich groeperen en hun duistere gedachten met elkaar delen op internet. Maakt alles veel makkelijker.

  hansdegebruikerhansdegebruikerMaand geleden
 • De globalisten zijn het probleem

  only the truthonly the truthMaand geleden
 • dat filmpje van "The Base" lijkt ironisch genoeg op een ISIS filmpje met een westers tintje eraan lol

  Daniel KakoulianDaniel KakoulianMaand geleden
  • @Mihail Velikov Ik heb het ff op google translate gechecked. En het klopt man. lol

   Daniel KakoulianDaniel KakoulianMaand geleden
  • The Base is letterlijk een vertaling van Al-Qaida als ik me niet vergis

   Mihail VelikovMihail VelikovMaand geleden
 • Dankjewel Nanninga voor je racisme haat

  Niels AbdioskaNiels AbdioskaMaand geleden
 • Ik vind dat ze overheid ook wel ff mogen pakke het is mijn mening Dus voor alle wouten die meekijken Ik vind dat is mijn mening en ik mag een mening geven

  MarioMarioMaand geleden
 • Trieste mannetjes, zoek een leven stelletje larpers

  alt1alt1Maand geleden
 • Heel aangrijpende video

  Bo SannBo SannMaand geleden
 • indoctrinatie nummer 1

  PositiveEnergyMovement.PositiveEnergyMovement.Maand geleden
 • In veel gevallen zijn het gewoon gefrustreerde incels

  Jan JacobszoonJan JacobszoonMaand geleden
 • 😂😂😂 gaan jullie ff een documentaire maken over een paar racistische boys

  Maa HofMaa HofMaand geleden
 • dom gelul, de neo-nazi's zijn met hooguit 1500 in Nederland, maar de VVD heeft meer dan een miljoen stemmers, dus de zonde "hebzucht" is de vijand momenteel, niet de zonde "'haat"

  Songs & News Mienskip by Arjan, Arend & JanSongs & News Mienskip by Arjan, Arend & JanMaand geleden
 • nlworld.info/key/video/rn1ofZuzbp-doaY Systeem is nazi katholiek die hebben ook land daarna opgebouwd en systeem weer opgezet in ander jasje maar politie aanhang fam worden door aivd daarop zelfs gekeurd Hitler jeugend cops zijn er weer zie ze toch weer uit busjes springen om te hakken op publiek

  Robert BroekRobert BroekMaand geleden
 • Mooi, echter het middel erger dan de kwaal weet ik niet, reports uit Londen melden dat er veel jonge mensen ernstig ziek worden van de nieuwe variant uit Kent, terwijl Nederland ons wil doen geloven dat de ziekmakende kracht hetzelfde is. Wie moet ik geloven? nlworld.info/key/video/uoeqf56akJaDmoQ

  Erik LakenErik LakenMaand geleden
 • l0l friesland is the only white place in the netherlands l0000000l wtf

  BeGeniusBeGeniusMaand geleden
 • Infiltreer dit CONFEDERATE SONG ~ OH SUSANNA - nlworld.info/key/video/0Z6na6unpYSUl4A Dus ,zoals ik het zie, zijn er twee mogelijkheden. Extreem-links grijpt de macht en bijt zich stuk op de tegenstand van de nationalisten, of, extreem links weet de volledige macht te grijpen en zoals altijd vermorzelt het zichzelf omdat er geen links utopia bestaat.

  william88805william88805Maand geleden
 • Tijd gaat komen, appeltje gaat schillen Heilung | LIFA - Hamrer Hippyer LIVE nlworld.info/key/video/yYamaKvQmIx6eGc Infiltranten zijn zwijnenvoer - blijft niets forensisch van over.

  william88805william88805Maand geleden
 • heilung elddansurin nlworld.info/key/video/uXyVmM-oeKJqoqo VERBETER DE WERELD - SEGREGATIE BEGINT BIJ JEZELF. Zeg gewoon gedag tegen die import buurvrouw, je hoeft er echt geen kopje koffie mee te gaan drinken. Dit is ons land.

  william88805william88805Maand geleden
 • Nog nooit een muilkorf gedragen zei william88805 de gek. Wie dat mij toch gaat proberen dat te dwingen die sterft. Gij zijt kennis gegeven gij planhavers in blauw gekleed. Gij sterft indien gij poocht. Zo also auch uwer opdrachtgevers. Heilung - Elivagar - nlworld.info/key/video/woClh6fSsaZ6a4g

  william88805william88805Maand geleden
 • Wat een ultra-rechtse vooral haat is het links-extremistische nieuw spraak lexicon. Dus als in deze Nieuwsuur-uitzending dan wordt vermeld en zelfs quasi geluidsopname wordt geciteerd dat een zogenaamde nazi over zichzelf spreekt als een Witte dan valt enkel te concluderen dat deze hele uitzending puur nep is. Of minstens dan die zogenaamde nazi. In beide gevallen worden wij dus gefopt en is de 'reportage' daarmee compleet waardeloos geworden. Heilung - Futha (full album) 2019 - nlworld.info/key/video/tIV7adXbqKJmmms

  william88805william88805Maand geleden
 • Nos Nieuws weigert nog steeds reacties. Altijd handig als je teert op de zak van het verplicht betalende plukvee dat bevolking heet. GOMBAL IS LEK GEPRIKT !!! Werd tijd. nos.nl/artikel/2363271-ook-diederik-gommers-geprikt-echt-gaaf-het-voelt-gewoon-heel-goed.html

  william88805william88805Maand geleden
 • Doodeng dit soort groepen. Dit soort mensen klagen over IS aanslagen maar zijn van hetzelfde laken een pak. Staan vaak voor democratie maar dan wel alleen zoals hun die voor ogen hebben. Doodeng ook al zo jong.

  patricia Patpatricia PatMaand geleden
 • En extreem links dan? O ja NPO is zelf extreem links

  Gerie VeenGerie VeenMaand geleden
 • Volgende reportage over extreem links?:)

  Kick SegerinkKick SegerinkMaand geleden
 • Jullie praten wel over rechts extremisme , maar over links extremisme hoor ik jullie nooit, maar is net zo erg.

  the flying Dutchmanthe flying DutchmanMaand geleden
 • Er zal vast wel een soort Volkert ook op rechts rondlopen. Het zijn excessen ,en ook gelukkig niet al te slim.

  Mark StaddonMark StaddonMaand geleden
 • Wilders word bewaakt om legaal te kunnen discrimineren 😉mensen uit land wensen is en val daar ook onder die slimme woord keuzes😡

  Robert BroekRobert BroekMaand geleden
 • Jezus dit is wel echt heftig

  Robin ToonenRobin ToonenMaand geleden
 • Katholieke zijn zo allemaal dat is het Vatican programma in een gesloten nep illusie leven 😉wereldtje van huis naar cafe,supermarket, kapper, shoppe en rest van de dag series kijken op tv sport en koelkast met heiniken dead water medicijn en dan weer naar bed kruipen naar dag huiselijk geweld😉en dat elke dag in herhaaling😉rest bestaat niet of is niet waar of kan ik niet😉

  Robert BroekRobert BroekMaand geleden
 • Old people be like, we zijn hier erg van geschrokken.

  Kras SieKras SieMaand geleden
 • in andere woorden mensen worden steeds dommer

  Victor leVictor leMaand geleden
 • Inderdaad...Extreem rechtse buitenlanders in ons land.

  Ro DutchRo DutchMaand geleden
 • Riskeren die 14 jaar maar ik zweer als het moet gaat ie laag vandaag

  MxrMxrMaand geleden
 • Racisme zal pas echt verdwijnen wanneer we precies begrijpen wat ons gelijkwaardig maakt. Zolang dat nog vaag, sentimenteel en conceptueel is, zal dat in de kern nooit echt veranderen. nlworld.info/key/video/r4p4hL_GpGiloog&ab_channel=hladinisakti

  Cucciolo LucciocoCucciolo LucciocoMaand geleden
 • Lees eens op marokko.nl. Ook niet altijd even gezellig. Feit is dat nieuwe nederlanders bovenmatig voor overlast zorgen. Dochter van een kennis van mij (blond, 13 jaar oud) wordt in Kanaaleiland stelselmatig uitgescholden voor hoer. En niet door Dennis, of Robert Paul. Deze problematiek bestaat al decennia. Ik praat niets goed, maar dat er een tegenreactie ontstaat is logisch. Muliticulturealiteit loopt niet perse lekker. Actie = reactie. En dit zijn kennelijk ook nog kinderen, geen verwarde mannen.

  mrappelgebakmrappelgebakMaand geleden
 • Akwasi had zelf ook gedreigd en kwam er mee weg. Witte privileges

  Deez NutzDeez NutzMaand geleden
 • Wat een sensatie-item zeg. Lijkt SBS wel.

  Basu PopigBasu PopigMaand geleden
 • EXTREEM LINKS?

  Michiel de ruyterMichiel de ruyterMaand geleden
  • Wat is daarmee?

   Albert CamooAlbert CamooMaand geleden
 • Jammer dat uit de comments blijkt dat we nog steeds veel liefhebbers van Mussert hebben. Had gehoopt dat de fascisten wat stiller zouden zijn na hun nederlagen in de jaren ‘40.

  DanAndHoeDanAndHoeMaand geleden
  • @DanAndHoe Ja nu zijn er miljoenen buitenlanders erbij gekomen dus is het makkelijk voor de Cohens om het over te nemen. Je punt?

   Deez NutzDeez NutzMaand geleden
  • Het mooie is dat geschiedenis een stuk complexer in elkaar zit dan jij het je nu voorstelt. Leuk dat je een paar vergelijkingen ziet tussen toen en nu, maar heb je ook al eens gekeken naar de verschillen?

   DanAndHoeDanAndHoeMaand geleden
  • Als je de geschiedenis kent zie je dat we weer op hetzelfd niveau zitten met degeneracy. Weimar Duitsland 2.0 vind je het gek?

   Deez NutzDeez NutzMaand geleden
 • Oops, www.dvhn.nl/extra/Zuid-Afrikaanse-variant-coronavirus-is-mogelijk-resistent-tegen-vaccin.-Britse-minister-is-ongelofelijk-bezorgd-26332916.html?harvest_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Erik LakenErik LakenMaand geleden
 • Nieuwe besmettelijkere mutaties winnen snel terrein. Bron: nlworld.info/key/video/laOJdd-ZjnBha2c

  Erik LakenErik LakenMaand geleden
 • Links is verrot. Smeerlappen die linkse rakkers. Blm, antifa, d66, sponsor Soros en weet ik veel wat meer. Dit is puur propaganda. Koning Trump is comming💪

  Carlos De BruijnCarlos De BruijnMaand geleden
 • Deel 2 gaat over Extreem Links ?

  Eric CartmanEric CartmanMaand geleden
 • hahaha wat een bullshit

  Daniel CarverDaniel CarverMaand geleden
 • Die Engelssprekenden kunnen de nieuwste variant van corona nog niet eens tegenhouden. en waar dook dat op? Amsterdam.

  Jacques SerleJacques SerleMaand geleden
 • Politiek versterkt je ideologie 😔

  Majin VegetaMajin VegetaMaand geleden
 • En extreem links is wel zo fijn?

  Stefan HollanderStefan HollanderMaand geleden
  • @Marco P. Oke dat leek zo excuses.

   rdev de Visserrdev de VisserMaand geleden
  • @rdev de Visser mijn reactie was niet aan jou gericht.

   Marco P.Marco P.Maand geleden
  • @Marco P. vind ik dat is dus vanuit mijn mening.

   rdev de Visserrdev de VisserMaand geleden
  • Wie zegt dat?

   Marco P.Marco P.Maand geleden
  • Extreem is nooit fijn of goed vind ik.

   rdev de Visserrdev de VisserMaand geleden
 • Vind het jammer dat de term 'accelerationisme' zomaar bij het Nazisme wordt gegooid door de "expert". Accelerationisme is nameiljk een 'means to an end' en komt voor in combinatie met vele ideologieën zoals transhumanisme, anarchokapitalisme, agorisme, communisme en inderdaad ook nazisme. Ik raad iedereen aan om deze term even zelfstandig te googlen want het bestaat al decennia en biedt heel bijzondere verklaringen voor de wereld waarin we momenteel leven. Ik ben bang dat wanneer fringe extreme right wing groepen op internet populairder worden, ze deze term mee de diepte in gaan sleuren...

  Bas De HaesBas De HaesMaand geleden
 • Wow wat geweldig , misschien wel de volgende keer op bezoek bij extrem Links in Nederland . Nationaal socialisme en co .

  4241wnh4241wnhMaand geleden
 • Gypsy crusader

  pingu NOOT NOOTpingu NOOT NOOTMaand geleden
  • Catboykami!!🤙🏻

   KoKoKoKoMaand geleden
 • Zeer correcte info en heel belangwekkend. Ook hier in België krijg ik op mijn FB pagina mensen die zowel viruswaanzin aanhangen en dergelijke News-sites promoten. Erg en dringend op te volgen want nazi-gevaarlijk.

  Lieve CuppensLieve CuppensMaand geleden
  • Jullie Belgen zijn over 10 jaar minderheid in eigen land. Succes het heeft wonderen gedaan voor Zuid Afrika en Brazilië

   Deez NutzDeez NutzMaand geleden
 • Extreem rechts en Extreem links allebij even eng

  Mezelf Om dat hetkanMezelf Om dat hetkanMaand geleden
 • Is allemaal "ironie" natuurlijk, jaja...

  jemert96jemert96Maand geleden
  • nlworld.info/key/video/rn1ofZuzbp-doaY

   Robert BroekRobert BroekMaand geleden
 • Nieuwsuur loopt echt hopeloos achter , Combat 18 en blood und honour en de nieuwe rechte partijen in duitsland , dit speelt al jaren bij onze oosterburen en onz eoosterburen zenden deze docu,s gewoon uit , nos en ntr hadden deze dus zo over kunnen nemen al jaren geleden nu dus zo als altijd de nederlandse achterstand ( na Ruttiaans wegkijken ..) ook Nieuwsuur reeds bekend dat er weer een nieuwe rechts partij sis in Duitslkand nrw welke ook de mensen te eten geeft en een praatje ?? of te wel men begint op de bodem en helpt daadwerkelijk ook dat is rechts in duitsland namelijk .., veel zoek plezier redactie ..

  MegaRebel100MegaRebel100Maand geleden
  • Combat 18 is illegaal gemaakt recentelijk.

   Deez NutzDeez NutzMaand geleden
 • Wat me nog het meest opvalt in dit verhaal zijn de uitspraken van 'advocaat' Willem Boomstra, die alle acties van dit rechts extremistische tuig bagatelliseert en het afdoet als grootspraak en stoerdoenerij. Die Hitler, dat was er ook zo een, altijd maar meepraten met de jongens om stoer te doen tegen de ubergruppensturmbahnfuhrers. Hoe komt het dat elk optreden van een advocaat op TV de laatste tijd een bevestiging is van het vermoeden dat het allemaal hypocriete, leugenachtige meepraters zijn?

  S vd PloegS vd PloegMaand geleden
  • Als je de aantallen vergelijkt van hoeveel wappies online van alles en nog wat roepen, en hoe weinig / niets er aan geweld uit komt zetten, kun je weinig anders doen dan concluderen dat het grootspraak is. In het verleden heel wat types meegemaakt die beweerden 'neo-nazi' te zijn en dat waren gewoon allemaal jongeren die het niet meer trokken dat ze maandelijks door de lokale Marokkaanse straatbende in elkaar geslagen werden, of aangerand/verkracht werden en er tips rondgingen als "Als je daar naar de supermarkt moet, gewoon naar de grond kijken, dan dagen ze je niet uit." terwijl de PVDA burgemeester elke vorm van actie verbood. Citaat van een wijkagent bleef me bij "Ik kan niets doen. Ik merk dat mijn rapporten verwijderd worden. Tijdens de vergadering is me gezegd dat ik het daar maar niet meer over moet hebben, want het is discriminerend om het erover te hebben." Ook had ik in die tijd een keer een hilarisch gesprek met een 'neo-nazi' dat me bijbleef. Ik daagde hem uit om met een zinnige reden te komen. De 'neo-nazi' zei na wat aandringen: "Weet je, ik weet wel dat niet alle buitenlanders slecht zijn en je echt geen klootzak wordt of niet werkt omdat je toevallig zwart bent ofzo. Maar wat er hier gebeurt kan echt niet en we moeten ons verdedigen." Weet je hoe dat fout ging? Je had dus mensen die elke zaterdag moesten vechten voor hun leven omdat hun minderwaardige blanke/molukse/surinaamse aanwezigheid de Berberse oppermens en zijn matties voor het hoofd stootte. Tot op het punt dat zelfs een pannekoekenrestaraunt drie beveiligers voor de deur had staan zodat de tent niet werd afgebroken. Na dat overleefd te hebben tegen de Marokkanen, fietsten die mensen daarna naar huis terug naar pappa en mamma en staken omdat ze boos waren, de moskee 'in brand' (nou ja, gooien een lap tegen een blinde muur, oooooooeh): www.nhnieuws.nl/nieuws/22363/brandstichting-bij-moskee-huizen Klein detail: Dat was telkens de Turkse moskee omdat die op de route van de meeste slachtoffers lag. De Marokkaanse moskee die ze waarschijnlijk eigenlijk wilden hebben, staat een paar straten verder. Dat soort 'extreem-rechts' is dus doodsimpel op te lossen door iets te doen tegen totale wetteloosheid die mensen al dan niet terecht ervaren. Als ze zien dat er geen speciale voorrechten zijn en jij als je een kleurtje hebt iemand kunt kopschoppen voor het politiebureau zonder gearresteerd te worden (wat letterlijk is gebeurd), dan is er vanzelf niemand meer over die om anti te zijn vindt dat ze 'neo-nazi' zijn.

   Niek VelsNiek VelsMaand geleden
 • Ook niet al te subtiel😂 Als je namen en groepen noemt dan weten ze toch dat je ze stalkt. Straks krijg je meerdere splitsingen die je niet kunt volgen waardoor een daadwerkelijke dreiging ontstaat. Maar onze ministers en nieuwsdiensten zijn ook wat minder slim............. Je moet ook hetzelfde bekijken in links bij de communisten want die dragen het een stuk vrijer uit terwijl we weten dat zij daadwerkelijk revoluties hebben gestart. Al slaagt dat meestal alleen in industrieel achterlopende landen terwijl ( modernere. ) landen vaak eerder richting fascisme en nationalisme gaan omdat de middel klasse er al te groot is voor de lijnen die communisten aanspreken. Hoewel de kans klein is dat ze iets doen voor nu. Er moet een catastrofe zijn waar zo’n coupe daadwerkelijk nut heeft voor het volk omdat ze het anders nooit kunnen vasthouden. Dus ja de kans is klein en als we de politie en het leger iets better behandelen zullen we de middelen hebben om ze te weren en ze loyaal te houden. Voor hen is het bijna een spelletje dus moet je ze voor zijn in plekken die voor hen interessant zijn. Als dit een schok is open een geschiedenisboek.

  Dennis VisserDennis VisserMaand geleden
 • Wat een walgelijke neuspeuters!!

  TheWiseMagpie1TheWiseMagpie12 maanden geleden
 • Ach schei toch uit stelletje amateurs van Nieuwsuur. Extreemrechts bestaat uit folkloristische gekkies die zwaaien met vlaggen, dat is de realiteit. Als je het over racisme en extreemrechts heeft dan zou ik eens een programma maken over een burgemeester van een havenstad die zijn Marokkaanse dochters geen toestemming geeft om te trouwen met een Hollandse jongen, 2021 en nog nooit is die man op zijn racistische uitspraak aangepakt. Of het uithuwelijken onder het mom 'ja onze cultuur hé'. Gewoon keihard racisme waar jullie te schijterig voor zijn om het te publiceren. Als er ergens geen gevaar van te duchten is dan is het extreem rechts of extreemlinks. Totaal isme's door de tijd ingehaald. Waarschijnlijk dit item moeten maken in opdracht van een derde partij.

  Bastiaan StapelbergBastiaan Stapelberg2 maanden geleden
 • Ze gaan het niet redden om de waarheid langer te onderdrukken.

  BerendBerend2 maanden geleden
 • "Friesland is the only white place in the netherlands" lol

  Thijmen DBThijmen DB2 maanden geleden
  • @I just Disagree En er zijn ook enorm veel arme witte stadjes in Amerika waar in geen 50 jaar een moord is gepleegd. Maar armoede tuurlijk

   Deez NutzDeez Nutz10 dagen geleden
  • @I just Disagree Tuurlijk kerel. Vandaar dat de arme native Americans veel minder moorden plegen dan de zwarte. Terwijl ze in veel armere condities leven toch?

   Deez NutzDeez Nutz10 dagen geleden
  • @I just Disagree komt wel door ras, ooga booga give me money

   peter adospeter ados19 dagen geleden
  • Houden zo

   Jacob FinkelsteinJacob Finkelstein22 dagen geleden
  • Gelukkig woon ik in friesland

   kepler 22bkepler 22bMaand geleden
 • de nu heersende elite jaargang 1968 en hun nazaten gevormd in de jaren 1970 zijn zelf schuldig aan het heropleven van ultra rechts nationalisme maar ook uiterst rechts reli extremisme. Met hun asielindustrie, rassen nivelering, kapot willen maken van gezin en gender, moreel nihilisme, zelfvernietiging scheppen ze zelf de voedingsbodem voor jusit datgene waar ze zo tegen zeggen te zijn.

  upwk7upwk72 maanden geleden
 • Als je geschiedenis mee blijf trekken trek je het de toekomst in zo word het een kopie steeds van de geschiedenis en blijf zo herhalen maar dat willen de royals en andere rijken want is allemaal een opgezet real life game voor geld en ruimte te maken voor monopolie game war games😉demo is een voorbereidings game en bedacht door nazi overlevende😉zijn naar amerika en Argentina gevlucht en Antarctica onder het ijs 😉leven ze nu nog steeds en kun je alleen komen met onderzeeer

  Robert BroekRobert Broek2 maanden geleden
 • Politie Hitler jeugend is er ook al doen al precies zoals in de oorlog hakke op joden vanuit busjes springen enz is zelfde als ww2 heb alles op schema en alles gefilmt 😈😉Vatican royal Nazi game's allways the same only other uniforms and word choices😈😉but same familie lines checkt by the aivd😉the look for people like that if you hate outsiders your in the corps 😉I know everything the do iam kundalini awaken Alaska records connected 😈I know even there prived lives😈

  Robert BroekRobert Broek2 maanden geleden
 • Komt er ook een keer één over links extremisme?

  borfts stookteamborfts stookteam2 maanden geleden
  • Wat een debiele reactie, stel je voor dat er een documentaire was over moslimextremisme, waarna alle jankerds zoudden zeggen 'maar waar is christenextremisme'. Daar gaat de video niet over, accepteer gewoon dat dit een reëel gevaar is met je vier hersencellen.

   Albert CamooAlbert CamooMaand geleden
  • @Gekke Wouzen das niet te hopen voor ze

   borfts stookteamborfts stookteamMaand geleden
  • hebben die ook nazi groepsapps dan?

   Gekke WouzenGekke WouzenMaand geleden
  • En wat verwacht je dan tegen te komen? Ook nazi's?

   Jim _Jim _2 maanden geleden
 • Links is veel gevaarlijker en gaat voor de ondergang van de eu zorgen.

  John73John732 maanden geleden
  • Hahaha, de EU is links tot de core. Ik hoop dat de EU ten onder gaat, een van de grootste vijandelijke anti-Europese instituties.

   Vaar KöbkeVaar Köbke2 maanden geleden
 • Wij moet samen staan tegen KUT media in 2021

  outlanderroutlanderr2 maanden geleden
  • Klopt

   Bastiaan StapelbergBastiaan Stapelberg2 maanden geleden
  • De massa-media is het grootste en meest effectieve wapens dat ooit bestaan heeft. Nog nooit heeft zo'n kleine groep zoveel invloed gehad over het denken van zoveel mensen. Nog niet eens de Katholieke kerk had zoveel invloed.

   Vaar KöbkeVaar Köbke2 maanden geleden
  • Ja toch.. Dit kut media is nog erg dan corona, spreid angst in samenleven

   outlanderroutlanderr2 maanden geleden
 • En kut journalists

  outlanderroutlanderr2 maanden geleden
 • Hou je mond op aub

  outlanderroutlanderr2 maanden geleden
 • Kut media

  outlanderroutlanderr2 maanden geleden
NLworld