INTERVIEW OBAMA | 'Ik stond voor verandering, maar Trump ook'

17 nov. 2020
85 454 Weergaven

In een uitgebreid interview met Nieuwsuur blikt Barack Obama terug op zijn eerste jaren als president van de Verenigde Staten. Ook reflecteert hij op vier jaar Trump.
Welke gevolgen heeft het presidentschap van Obama voor het huidige Amerika? Hoe gaat het met het de verdeeldheid in het land van 'de Amerikaanse droom'? Wat is er terechtgekomen van de verandering die Obama beloofde? En wat heeft hij gemeen met Donald Trump?
******************************************************************************
De publicatie van Obama's boek A Promised Land gaat gepaard met een wereldwijde publiciteitscampagne waarbij hij zich laat interviewen door mensen uit de literaire wereld. In Europa geeft de oud-president in vijf landen een interview. Nieuwsuur vroeg Tommy Wieringa, auteur en columnist bij NRC Handelsblad, om Obama te interviewen. Wieringa mocht vragen wat hij wilde.
******************************************************************************
Bedankt voor het kijken! Wil je meer van onze video’s zien? Abonneer je dan op ons kanaal. Om het volledige interview met Barack Obama te zien klik je op deze link: nos.nl/nieuwsuur/video/2356988

Reacties
 • Bedankt voor het kijken! Wil je meer van onze video’s zien? Abonneer je dan op ons kanaal. Om het volledige interview met Barack Obama te zien klik je op deze link: nos.nl/nieuwsuur/video/2356988

  NieuwsuurNieuwsuur18 dagen geleden
  • @Hendrik Kuiken Jij hebt wel hersenen, maar tikt dan toch zo'n reactie. :D Lijkt me fascinerend om in jouw wereld te leven. :D Angst doet rare dingen met mensen. Of misschien spoorde je sowieso al niet. Dat kan natuurlijk ook.

   suddenlybananassuddenlybananas12 dagen geleden
  • @suddenlybananas Sorry, in tegenstelling tot jou, heb ik wel hersenen. Maar snel weer Arjan kijken op DDR3 joh. Aan meelopers heb ik een broertje dood. Het bevreemdt me dat je je posting niet afsluit met Sieg Mark, sieg Mark, sieg Mark, zoals het een echte meeloper betaamt. Ben je al aan het oefenen met het klikken van je hakken of wacht je op een cursus van Teleac onder de noemer van NTR?

   Hendrik KuikenHendrik Kuiken12 dagen geleden
  • @Hendrik Kuiken Aww Hendrik toch. Iedereen die niet-gekkie is, is automatisch een nazi. Het is toch wat met je.

   suddenlybananassuddenlybananas12 dagen geleden
  • @suddenlybananas Ik ben gelukkig geen Nazi die de NPO nog verdedigd ook.

   Hendrik KuikenHendrik Kuiken12 dagen geleden
  • @Hendrik Kuiken Oh gekkie toch.

   suddenlybananassuddenlybananas12 dagen geleden
 • NICE , KEN JE VADER GOED GROETJES TIM DONDERWINKEL

  Tim DonderwinkelTim Donderwinkel8 uur geleden
 • dit was fijn zeg. Dank Tommy Wieringa.

  Ellen WeistraEllen WeistraDag geleden
 • Nieuwsuur wordt het nu geen tijd om aan de kijkers uit te leggen dat de coronacrisis onder andere wordt gecreëerd door het world economic form om de Great Reset te kunnen volbrengen (The new world order) nieuwe wereldorde.

  W RW R4 dagen geleden
 • Klimaatverandering is van alle tijden, we hadden de ijstijd gehad en andere klimaat gehad. Er is geen klimaat 0-punt, het is constant in beweging. Dus al die miljarden die als banken-subsidies gaan in plaats van naar de arme mensen is gewoon absurd! CO2 tax is echt van de zotte, omdat meer CO2 betekend meer groen, meer bomen en meer planten, dus ook meer leven. Degene die beweert dat C02 een probleem is zoals Obama, die wilt juist de mens, dier en natuur weg hebben en alles kapot maken!

  RealZanziRealZanzi5 dagen geleden
 • Dit is wat Obama werkelijk is. Jimmy Dore knows his stuf! nlworld.info/key/video/soecZpLXZHirfnw

  Henry KuppensHenry Kuppens6 dagen geleden
 • Mooi interview. Ook goed dat hij erkent dat hij fouten heeft gemaakt. Dit zou je nou nooit van Donald Trump horen, want hij zou het toch op anderen afschuiven.

  dcoog anmldcoog anml7 dagen geleden
 • Alles is geknipt, heb er niks van begrepen.

  GRoss074GRoss0748 dagen geleden
 • Cool! Mooi interview en mooie prestatie vanuit Nieuwsuur om dit gedaan te hebben :)

  kolim jonekolim jone9 dagen geleden
  • en onze gehele MSM oprollen...

   dcoog anmldcoog anml7 dagen geleden
 • wat een klasse heeft die man. die beelden rond 7:50, obama die trump na de verkiezing op het witte huis ontvangt. met een glimlach op zijn gezicht, "mr. president-elect, how are you?", omdat hij er waarschijnlijk ook gewoon van kon genieten dat hij iemand uit alle oprechtheid kon aanspreken in de toon van 'jij gaat doen wat ik nu ga doen, ik wens je veel succes'. dat is in de essentie ook gewoon het verschil tussen deze twee mannen, oprechtheid, een gevoel voor humor, en empathie

  SamSam9 dagen geleden
  • Wanneer gaat deze oorlogsmisdadiger aandachttrekkertje een keer uit beeld?

   bouytt guytbouytt guyt8 dagen geleden
 • Super interview maar wat hebben jullie met de vertaling gedaan??? :O

  EnbeEnbe10 dagen geleden
  • Goeie vraag , kan je usa zonder democratie zien Kon ik ook niet met Nederland maar we zijn er binnenkort

   kolim jonekolim jone9 dagen geleden
 • Prachtig interview, wat een man!

  qopoy dnonqopoy dnon10 dagen geleden
  • Obama is a bad liar!

   bouytt guytbouytt guyt8 dagen geleden
 • Obama is een van de meest slappe presidenten ooit. Hij heeft de Amerikaanse oorlogsmachine niet kunnen stoppen, integendeel! Deze volksheld is medeverantwoordelijk voor de humanitaire rampen in Libië en Syrië. En dus medeverantwoordelijk voor de vluchtelingencrisis. Obama moet zich doodschamen. Zijn enige talent is het geven van speechen. Wieringa, een van mijn favoriete schrijvers, mag zich best wat kritischer opstellen tegenover deze professionele praatjesmaker! Zeer teleurstellend.

  Jootie de KopJootie de Kop11 dagen geleden
  • Annyone can become a philosopher. Obama is annyone. Obama can become a philosopher.

   qopoy dnonqopoy dnon10 dagen geleden
 • Obama is gewoon een ordinaire massa moordenaar. Vraag dat maar aan de families of wat daar nog van over is in bijv Irak of Lybie. De man heeft meer bommen gegooid dan Bush en dat zegt wat.

  Franchezzo DelveggioFranchezzo Delveggio11 dagen geleden
 • Obama is een crackhead

  Danilo De La HayaDanilo De La Haya11 dagen geleden
 • mooie reportage.

  seeni gztyseeni gzty11 dagen geleden
 • De wapenfeiten van Obama liegen er niet om. Deze charmante smoothtalker liet heel wat bombardementen en drownaanvallen uitvoeren onder zijn bewind. Ook niet echt veel voor de Afro Amerikanen in de innercitys gedaan. Ook (iligale) vluchteling kinderen in kooien opsluiten, daar waar de huidige president Trump van wordt beticht, gebeurde toch echt onder Obama. Ook een raadsel waarom dhr. Obama een Nobelprijs kreeg, deze komt als het er op aankomt toch eerder dhr. Trump toe. Wieringa stelde geen kritische vragen aan Obama, t.w. het bespioneren van Trump wat al voor de verkiezing aanving en nog véél andere vragen die m.i. gesteld moesten worden. En dan de machtswellustige Hilary Clinton kon haar gang gaan met dubieuze zaken onder bewind Obama, evenals de haviken en waremongers. Obama is mogelijk in het zadel geholpen door deze en gene, er zijn alleen maar superlatieven voor Obama vanuit de gevestigde orde. En de hele Wereld volgt klakkeloos deze man te bewieroken, lijkt mij zéér onterecht. Nooit is de ene zo geëerd en op een erepodium gezet en nooit is de andere zo gehaat en onheus behandeld tot op het absurde toe. Juist dhr. Obama kon en kan niets fout doen bij de globalisten, emo massa, anarchisten en heeft de links oriënteerde media mee die tot de huidige dag, die steeds vaker de politiek en Wereldgebeuren bespelen. Helaas dhr. Trump kan niets goeds doen bij de globalisten emo massa, echter wel bij de man in de straat de working class. De tijd zal het uitwijzen hoe het werkelijk was, zeker is dat nooit een voorganger is geweest die zo 24 hour inzet heeft getoond als dhr. Trump. Jammer dat het interview van Wieringa niet veel gewicht in de schaal legt, mogelijk wel voor zijn eigen ego, en dat mag natuurlijk wel als hij daar blij van wordt. Een ding is zeker de (fouten) machten en krachten zullen eens uitgespeeld zijn.

  armand nieuwendamarmand nieuwendam11 dagen geleden
  • journalist ... www.latimes.com/california/story/2020-11-17/hawthorne-men-accused-in-voter-fraud-plot-to-attain-8-000-mail-ballots-for-nonexistent-or-deceased-person

   seeni gztyseeni gzty11 dagen geleden
 • Charismatisch maar evil

  Tom DTom D11 dagen geleden
 • LEUGENAAR.

  Terrie TonkaTerrie Tonka11 dagen geleden
 • Goh wat boeiend. Nederland vroeg zich echt af wat Obama nou eens van Trump zou denken. Of is het meer, de NPO moet wel wat back-up hebben om de drek die ze over Nederland uitgiet te kunnen vertegenwoordigen. Ik ben van één ding overtuigd, Thierry Baudet maakt een einde aan de NPO. 23 november 2020: Chris Aalberts, wordt aangekondigd als "FVD-Watcher", in plaats van een extreem linkse hond zonder ruggengraat die toegelaten werd bij partijbijeenkomsten, zonder ook maar enige persoon ook maar iets van hem moest hebben. En dat durft en mag die Chris Aalberts bij Nieuwsuur zeggen dat de FVD bijzonder gesloten is. Nieuwsuur is een schande voor journalistiek.

  Hendrik KuikenHendrik Kuiken12 dagen geleden
 • Annyone can become a philosopher. Obama is annyone. Obama can become a philosopher.

  eioshen boboieioshen boboi12 dagen geleden
 • 15 min long talk by a real president.

  Ricardo8388Ricardo838812 dagen geleden
 • De President die de meeste bommen liet gooien op onschuldige burgers, nog nooit is een President met zoveel landen tegelijk in oorlog geweest en nog nooit heeft een President zoveel oorlogen begonnen...Maar op een of andere manier is Obama de held en de President die voor het eerst in de moderne geschiedenis geen oorlog begint (TRUMP) is Orange man bad.....Alleen echte oerdomme schapen vallen nog voor deze propaganda.

  Marcus VronikMarcus Vronik12 dagen geleden
  • always look forward to your videos !!

   eioshen boboieioshen boboi12 dagen geleden
 • Nieuwsuur snapt nog steeds niet dat Obama de doodstraf staat te wachten voor hoog verraad....Wat is het toch beroerd gesteld met onze zogenaamde "journalisten"....Laten we snel het imago nog wat oppeppen van deze verrader, wellicht valt het dan straks nog te spinnen....helaas het is game over. Propaganda werkt niet meer, het recht zal zegevieren en onze gehele MSM oprollen...

  Marcus VronikMarcus Vronik12 dagen geleden
 • Obama is a bad liar!

  ghost Awakenghost Awaken12 dagen geleden
 • Wanneer gaat deze oorlogsmisdadiger aandachttrekkertje een keer uit beeld?

  No importaNo importa12 dagen geleden
 • Goeie vraag , kan je usa zonder democratie zien Kon ik ook niet met Nederland maar we zijn er binnenkort

  frans smanfrans sman13 dagen geleden
 • 0:25 Black trans lives matter! 💙💜🤍💜💙

  A weird PandaA weird Panda13 dagen geleden
 • Annyone can become a philosopher. Obama is annyone. Obama can become a philosopher.

  Hoyte van HoytemaHoyte van Hoytema13 dagen geleden
 • Civil politics; drone strikes met een glimlach :) Maar wat een charisma, he?!?

  Kaas souffléKaas soufflé13 dagen geleden
 • Obama had een moeilijke taak, echter ik heb andere filmpjes ook gezien en dingen gelezen dat ik ook denk dat de verkiezingen niet op een eerlijke manier zijn gelopen , het is niet bepaald transparant verlopen en zijn toch wel dingen aan het licht gekomen die de zaak denk ik nog zouden kunnen kantelen, maar iedereen moet voor zichzelf zijn eigen huiswerk maar doen , de NPO doet al jaren aan eenzijdige berichtgeving dat alle kritische vragen niet meer worden gesteld dat is niet de weg die opgegaan zou moeten worden, het blijft een moeilijke materie en ik ben geen politicoloog maar een aantal zaken kloppen niet , ik ben wel oprecht benieuwd of er doorslaggevende bewijzen komen en als die komen dan is dat diep triest voor de democratische processen, ik wil toch graag blijven geloven dat het grootste gedeelte van de mensen in de politiek oprecht zijn, echter ik heb daar ook wel mijn twijfels over, ik vind Obama zoals hij overkomt wel een oprecht persoon iemand die zaken wel goed kan overbrengen , Trump is een beetje een top down leider die drukt dingen er gewoon door maar krijgt ook niet de eer die hem toekomt naar mijn mening, Amerika is een verdeeld land net als met de afgelopen NL verkiezingen ook hier is verdeling te zien wat zich uit in allerlei publieke debatten waar dan uit blijkt dat er ook hier verschillende kampen zijn die het niet eens worden helaas. Trump is wel een president die geen oorlog is begonnen en dingen op een "andere" manier oplost daarmee heeft hij ook wel een trend gebroken.

  Ronald HofmanRonald Hofman13 dagen geleden
 • Maar slap lopen lullen dat de zeespiegel stijgt maar wel 2 huizen aan het water kopen van bij elkaar 31miljoen, smerige oplichter.

  R ebelR ebel14 dagen geleden
  • Obama es is een Reptiliano Demonie

   bouytt guytbouytt guyt13 dagen geleden
 • Respect to Barack ;-)

  bart sauvillerbart sauviller14 dagen geleden
  • opkijken als mensen met macht en invloed dat ook doen.

   bouytt guytbouytt guyt13 dagen geleden
 • Waarom niet de waarheid? www.legislationline.org/download/id/1472/file/3b50795b2d0374cbef5c29766256.pdf www.pewtrusts.org/~/media/legacy/uploadedfiles/pcs_assets/2012/pewupgradingvoterregistrationpdf.pdf Zou toch echt interressant geweest zijn om te vragen waarom de USA nog steeds geen anti-fraud election system hebben. Ze hebben nog steeds een trust-election systeem. Die vraag zou je toch mogen verwachten van een Nederlandse journalist ... www.latimes.com/california/story/2020-11-17/hawthorne-men-accused-in-voter-fraud-plot-to-attain-8-000-mail-ballots-for-nonexistent-or-deceased-persons Kun je je dit voorstellen? Het viel op ... bijna 20% fraude ... OIngelooflijk. Ik ga ervan uit dat fraude aan beide zijde gebeurt, maar het systeem zelf? Dankzij het systeem kan men fraude brullen ...

  Laika24102007Laika2410200714 dagen geleden
 • Wat een fijn interview! Met een geweldige spreker en een journalist die intelligente vragen stelt en niet de behoefte heeft om zelf te schijnen maar de geïnterviewde zijn zinnen laat afmaken.

  Ingrid VanvuchelenIngrid Vanvuchelen14 dagen geleden
 • 💯 i want him to be president again, not because everything wil change, but because he is not some conspiracy crazy, lying president.

  marlon sarimarlon sari14 dagen geleden
  • Sure. Is that why he invaded 7 countries? And dropped more bombs than any administration since WW2? Is that why he ordered a massive record amount of 600 drone strikes? That is 550 more than Bush.. And 90% of the casualties of these 600 strikes, were innocent civilians. Is that why he deported a record amount of immigrants and built cages at the southern border to house immigrants in? Such a wonderful man he is.

   PewePewe14 dagen geleden
 • Slimme man die Obama, niet woke. Gewoon realistisch. Zou de Nederlandse media een voorbeeld aan moeten nemen.

  vbddfy euuytvbddfy euuyt14 dagen geleden
  • Lmfao

   No importaNo importa12 dagen geleden
 • Een intelligente en welbespraakte man. Het hele politieke veld in Amerika, met de geldschieters die bijv. een campagne ondersteunen en daar uiteindelijk iets voor terug willen hebben zorgen ervoor dat het nooit zo zal lopen zoals een president zou willen. Obama had mooie plannen, mooie idealen, maar uiteindelijk stond de geldschieter voor de deur... Amerika is doordrenkt van het corrupte en schimmige kapitalisme. Amerika ziet socialisme als Stalin communisme. De Amerikaanse bevolking is voor meer dan de helft enorm dom, primitief en impulsief. Obama had voor mij nog één of twee termijnen aan mogen blijven.

  Sake BoersmaSake Boersma14 dagen geleden
  • vbddfy euuyt Slechtste YT-naam ooit... bovendien is het Midden-Oosten al decennia een kruidvat. Daar doet niemand het goed omdat het tot nu een onoplosbaar probleem is. Daar is een gezonde evolutie nog ver weg. Corrupt, radicaal religieus, vrouwonvriendelijk, etc........

   Sake BoersmaSake Boersma14 dagen geleden
  • Amerika's slechtste president ooit! Deze man heeft Libie, Syrie persoonlijk omver geholpen. Ook Irak en Afganistan oorlogen gingen onder zijn beleid in volle toeren door.

   vbddfy euuytvbddfy euuyt14 dagen geleden
 • Praten over het stilzwijgen van Republikeinen maar er is geen linkse media of politicus die het over de biden laptop en e-mails heeft gehad... softballs as usual

  Dito WoutDito Wout14 dagen geleden
 • Ik ben een onofficiële Discord server gestart omtrent het ‘Forum van Democratie’ U zal door onze actieve leden verder worden geholpen. We zien u daar!! discord.gg/aGk3q6u

  Politiek NederlandPolitiek Nederland14 dagen geleden
 • Shame you confused embarassment with shame in the interview, literal translation was misinterpreted by Obama, great interview nonetheless ;)

  jeroen92jeroen9215 dagen geleden
 • Als je het eenmaal opvalt hoe erg Obama zijn handen gebruikt, kan je het niet meer ontzien.....

  Siep LomanSiep Loman15 dagen geleden
 • Men kan het gewoon simpelweg appreciëren dat interviews ook nog op een deftige manier kunnen gebeuren, zonder te kijken naar wie er zit en wat ze fout gedaan hebben in het verleden. Thumbs up

  HoobaBrosHoobaBros15 dagen geleden
 • STFU vort ventje ga beetje spelen lijk da em god is

  samuelsamuel15 dagen geleden
 • Deze man is zo nep. Dat mensen hierin trappen.

  bruggenbouwerbruggenbouwer15 dagen geleden
  • En...send my regards to the orange man. OMG..je hoeft t niet met alles eens te zijn maar (h)erken een intelligente man met de beste intenties. Remember: de "beste" stuurlui staan aan wal!

   BB15 dagen geleden
 • Hoor hem praten die bommenwerper. Grootste acteur allertijden. Wat een idioot deze man

  bruggenbouwerbruggenbouwer15 dagen geleden
 • Obama heeft z'n credibiliteit verspeeld met z'n uitingen over hoe het internet democratie kapot maakt het internet maakt democratie niet kapot, Barry Soetoro maakt democratie kapot.

  Alexander RewijkAlexander Rewijk15 dagen geleden
 • Obama, een man met twee gezichten. Het gezicht van de charmante man met de vlotte babbel. Wie kan daar nu niet van houden? En de man die de belanegn van Wallstreet behartigde en hiervoor over lijken ging (zoals de puinhoop in Libie). Gek genoeg prevaleert het oppervlakkige, charmante uiterlijk vertoon boven de daadwerkelijk daden. En dat geldt niet alleen in zijn geval, ook in Nederland en andere landen werkt het zo. Zo eenvoudig zijn mensen nu eenmaal om de tuin te leiden en dan moet je er niet gek van opkijken als mensen met macht en invloed dat ook doen.

  Sceptic ObserverSceptic Observer15 dagen geleden
  • Groetjes aan de oranje nitwit

   BB15 dagen geleden
 • Obama es is een Reptiliano Demonie

  Esther HurtadoEsther Hurtado15 dagen geleden
 • Propaganda... vrijheid van meningsuiting? Me reet! Iedereen die goed praat over trump is een wappie. Doen de burgers het niet doet de media het wel! Acounts worden verwijderd van Facebook,Twitter,youtube En waarom komt niemand met de videos over de rechters die mark zuigerburck ondervragen,over het verzamelen van informatie en het brengen van censuur? op de grootste platforms ter wereld. Zijn zij ineens journalisten geworden? Zo ga je vanzelf argwaan creëren is het niet? Hitler deed dat ook in de ww2! En dat is ze ook weer aardig gelukt. Kijk naar het beeld dat wij hebben over de Duitsers. Dat is precies het beeld dat ze wilden dat wij hebben! Het word notabenen nog steeds verheerlijkt met nazi structure etc...

  J MsJ Ms15 dagen geleden
 • Een geweldige man! Een mooie interview. Bedankt!

  bouytt guytbouytt guyt15 dagen geleden
  • Denk je dat de gezinnen de in het midden oosten onder zijn bewind zijn plat gebombardeerd ook zo blij met hem zijn. Hij heeft meer bommen gegooid dan Bush en dat zegt wat.

   Franchezzo DelveggioFranchezzo Delveggio11 dagen geleden
 • Een geweldige man! Een mooie interview. Bedankt!

  Judy de LangJudy de Lang15 dagen geleden
  • @Franchezzo Delveggio dat willen mensen niet inzien. Niet te vergeten de jacht en vervolging van klokkenluiders als Snowden en Assange. Terwijl hij en Biden juist scandeerde er alles aan te doen om klokkenluiders te beschermen.

   sander suijkerbuijksander suijkerbuijk7 dagen geleden
  • Geweldige man? Heeft dood en verderf gezaaid in Irak, Syrie, Lybie etc etc. Gezinnen uit elkaar gebombardeerd. Meer bommen gegooid dan Bush en dat zegt wat.

   Franchezzo DelveggioFranchezzo Delveggio11 dagen geleden
 • Denkt hier echt iemand dat Obama zonder fraude is verkozen ??😂😂😂

  jtenmerde a fondjtenmerde a fond15 dagen geleden
  • @B neem aan dat gij gelooft dat diene klungel 2 maal verkozen is door de swamp of ben je echt zo naief ? Trump gaat winnen en wat ga je dan zeggen ? T waren de russen ? De chinezen ? Uilskuiken 😂😂😂

   jtenmerde a fondjtenmerde a fond13 dagen geleden
  • Neem aan dat je weet dat Obama zijn 2 termijnen erop heeft zitten?

   BB15 dagen geleden
  • Ja

   ApenzuurApenzuur15 dagen geleden
  • Love this show, wake up early just to watch it ??

   bouytt guytbouytt guyt15 dagen geleden
 • Amerika's slechtste president ooit! Deze man heeft Libie, Syrie persoonlijk omver geholpen. Ook Irak en Afganistan oorlogen gingen onder zijn beleid in volle toeren door.

  ᛖᚢᚱᛟᛈᚨ ᚱᛁᛊᛁᛜᛖᚢᚱᛟᛈᚨ ᚱᛁᛊᛁᛜ15 dagen geleden
 • Als trump deed wat obama heeft gedaan zat die al achter slot en grendel voor misdaden tegen de mensheid.

  Leon VerhagenLeon Verhagen15 dagen geleden
 • Obama is de president met 2 gezichten. Man met vele doden en oorlogen op zin naam. Maar de mainstream media mocht daar niet overschrijven. Obama is grvaarlijker dan Busch junior! Alleen Obama wist de media beter te bespelen en dus de rest van de wereld Je kan veel van Trump zeggen.. maar in iedergevaal geen 2 gezichten.

  Marco DavinciMarco Davinci15 dagen geleden
 • Waarom hebben jullie hem geen kritische vragen gesteld ? Zoals wat de reden was om elke dag 8 jaar lang drone aanvallen uit te voeren? Waarom hebben jullie niks gevraagd over waarom hij trumps campagne heeft bespioneerd? Waarom hij 65.000 dollar aan “pizza’s” over heeft laten vliegen?

  GRECOGRECO16 dagen geleden
  • @Bhuyakasha nee dat klopt. WikiLeaks wel ;)

   GRECOGRECO9 dagen geleden
  • Wat is je bron voor de 65000 dollar aan pizzas? En nee Alex Jones is geen betrouwbare bron.

   BhuyakashaBhuyakasha15 dagen geleden
  • Mooi standpunt GRECO Ja nieuwsuur. niet zeggen onder het mom van terrorisme want dat is bulchit. Geen 1 oorlog is zonder belang en veiligheid is alleen voor de top en nooit voor de burgers

   J MsJ Ms15 dagen geleden
 • Goed interview, jammer dat het zo kort was. Had wel meer vragen willen zien, ook met kritischer vragen die zijn reputatie schaden.

  Nexu JinNexu Jin16 dagen geleden
  • Trachten iemands reputatie te schaden in een interview zorgt nooit voor een helderder beeld, laat dat duidelijk zijn. Kritische vragen zijn altijd goed, zolang ze het doel hebben te verhelderen. Vragen die bedoeld zijn om te beschadigen zorgen er alleen maar voor dat de geïnterviewde zijn verdediging dichttimmert. Ik vind deze interviewer respectvol (mag ook wel, bij een ex-president) en hier en daar kritisch.

   bbroubbrou14 dagen geleden
  • Er is een langer interview beschikbaar nos.nl/nieuwsuur/video/2356988-volledige-interview-obama-met-tommy-wieringa.html

   WDadadeWDadade15 dagen geleden
 • Deze vent heeft helemaal geeft fundametale verandering gebracht. Door zijn slappe hap hebben ze nu Trump

  neejneej16 dagen geleden
  • @Laika24102007 Wederom, mede door de misplaatste macht onder de Republikeinen

   Gender BenderGender Bender12 dagen geleden
  • @Gender Bender Kom op, Johnson was bereid om de helft van zijn partij te verliezen ... Hilary verweet Obama dat 90% van de vooruitgang na de crisis naar de rijken ging. Het was gewoon weer zelfde verhaal, het maakte niet veel uit wie president was ...

   Laika24102007Laika2410200714 dagen geleden
  • Probeer jij maar als een democraat iets door te voeren bij een minderheid in congress. Bovendien is veel meer dan alleen wetten in beweging gezet door deze man.

   Gender BenderGender Bender14 dagen geleden
 • Dus Obama wil vrijheid van meningsuiting, maar hij wil dat hij bepaalt waarover gesproken mag worden en waarover niet. Hij is heel rechtvaardig, maar legt de rechten bij zichzelf en de plichten bij de ander.

  Maarten Ten NapelMaarten Ten Napel16 dagen geleden
  • @Cindy Elderman roerend eens.

   Maarten Ten NapelMaarten Ten Napel12 dagen geleden
  • Maarten Ten Napel macht is een gevaarlijk fenomeen. De verantwoordelijkheid waarmee macht gepaard gaat kan de mens niet aan. Daarom moeten we allemaal waken voor onze vrijheden en die van anderen.

   Cindy EldermanCindy Elderman13 dagen geleden
  • @Cindy Elderman zonder verantwoordelijkheid, geen vrijheid idd. Als hij dat heeft bedoeld dan is het goed. Verantwoordelijkheden en vrijheden moeten echter wel eerlijk worden gedistribueerd. Op dit moment is Big Tech op de hand van de DP. Er is partijdigheid en iig willekeur in de censuur. Ik vind dat ongewenst en bedreigend. Alleen de partij die daarin op dit moment in het voordeel is kraait daar niet naar. Het zou Obama sieren en minder verdacht maken om de partijdigheid/ willekeur in de censuur te benoemen en te veroordelen. Ik heb hem dat op heden nog niet zien doen.

   Maarten Ten NapelMaarten Ten Napel13 dagen geleden
  • Iedere vrijheid gaat gepaard met veantwoordelijkheid. We zouden dus eigenlijk moeten spreken over verantwoordelijkheid van meningsuiting. En als mensen de vrijheid los zien van de verantwoordelijkheid en meningen publiceren over onderwerpen waar ze geen verstand van hebben kan dat grote gevolgen hebben. Volgens mij is dat wat hij bedoelde. Niet: je mag zeggen wat je wil zolang ik het er mee eens ben.

   Cindy EldermanCindy Elderman13 dagen geleden
  • @bbrou ironisch gezien zou ik zeggen dat als je werkelijk je gedraagt naar wat je beleid dan zou je, je eigen reactie moeten verwijderen. Meer serieus gezien duidt je reactie precies de kern aan van het probleem. Jij ziet de gedachten en mening van een ander als bedreigend en je creëert een soort tweedeling. Jij plaatst jezelf net als Obama buiten het probleem. Anderen hebben ongefundeerde meningen en zij moeten die vrijheid niet hebben, maar jij hebt alleen maar gefundeerde meningen en moet daarvoor de vrijheid hebben.

   Maarten Ten NapelMaarten Ten Napel13 dagen geleden
 • And the oscar goes to.....Baracka Flacka Flames ! nlworld.info/key/video/14ifjN6kZGmlbp4

  irfan arshadirfan arshad16 dagen geleden
 • 👍🏻

  Bas V.Bas V.16 dagen geleden
 • Komen al die reaguurders met hun onzinnige positief misplaatste gezeik over Obama van een andere planeet??

  Bastiaan StapelbergBastiaan Stapelberg16 dagen geleden
  • Dat heeft te maken met genen en evolutie! Maak je daar geen zorgen over niemand neemt deze mensen serieus! Wel interessant om de verstoorde en onderontwikkelde kijk op het leven van deze mensen te analyseren;)

   Timo BeachesTimo Beaches14 dagen geleden
  • @GundamSentinel hahaha wat een humor, gewoon feiten, FEITEN. Die kwal liet iedere zogenaamde bevriende bondgenoot in totaal afluisteren, tot de slaapkamer toe. Eens zelfstandig gaan nadenken i.p.v. van een schaap mee staan te blèren met de Gutjes.

   Bastiaan StapelbergBastiaan Stapelberg16 dagen geleden
  • En jij komt overduidelijk van planeet Geen Stijl.

   GundamSentinelGundamSentinel16 dagen geleden
 • nlworld.info/key/video/mq9lZJLWjIdnh4Q Het is alleen maar.

  Erik LakenErik Laken16 dagen geleden
 • Dit is toch die gast , wat de hemel in werd geprezen, maar eigenlijk een oorlogsmisdadiger is ? Komt mij vaag bekend voor...

  UniqkUniqk16 dagen geleden
 • Obama zegt dat de zeespiegel stijgt door de opwarming van de aarde! Vandaar dat hij twee grote landhuizen vlak bij zee heeft gekocht! :-)

  Love you2Love you216 dagen geleden
  • twee nog wel ......het mocht wat kosten......

   Els GoossenEls Goossen14 dagen geleden
 • The Democrats must be very desperate. Obama making time for an interview with a nobody from the Netherlands.

  corona dogcorona dog16 dagen geleden
 • Tommy is a hand puppet people.

  corona dogcorona dog16 dagen geleden
 • Linkse media en links onderwijs leert ons. Links de Democraten zijn goed! Rechts Republikeinen zijn bij voorbaat FOUT! De NL media = Linkse Globalisten Propaganda!

  OdytjeOdytje16 dagen geleden
 • mooie reportage.

  jeroenjeroen16 dagen geleden
 • Een opvallende fout in de vertaling in minuut 9:39 - 9:41 van de zin: " ... and simply says: "that evidence is not true."" "... als ik niet in de politiek was gegaan.". De letterlijke vertaling van de uitspraak moet zijn: ... en simpelweg zegt: "dat bewijs is niet waar."

  Rikkert HoffmannRikkert Hoffmann16 dagen geleden
  • Scherp! Deze is per abuis op de verkeerde plek gekomen en heeft de originele vertaling vervangen. Deze luidt: ...en simpelweg zegt dat het bewijs niet deugt...

   NieuwsuurNieuwsuur16 dagen geleden
 • Het interview van Nieuwsuur met Barack Obama dat dinsdagavond werd uitgezonden, valt onder sluikreclame. Hiermee overtreedt Nieuwsuur de regels van de Stichting Reclame Code.

  Simon SloototterSimon Sloototter17 dagen geleden
 • Biden is niet president elect en zal vooralsnog niet worden ingezworen als 46th president totdat alle stemnen zijn geteld en de dominion/smartmatic voter fraud is aangetoond in de supreme court. America is bovendien geen democracy maar een constitutionele republiek. Dit interview zit vol met onwaarheden.

  Gian van HartenGian van Harten17 dagen geleden
  • Groetjes aan alle mensen met aluminium hoedjes!

   BB15 dagen geleden
  • Excuse me no. Trump werd pas president-elect toen Hillary Clinton concede. Trump heeft dat vooralsnog niet gedaan en de stemmen zijn nog niet allemaal geteld. De media bepalen niet wie president-elect is. Toen de voter swith van de Smartmatic software van Dominion stemmachines niet genoeg bleek om de election te stelen is in swing states het tellen van de stemmen gestaakt om snachts ballots bij te printen voor Biden. Zo hebben inmiddels ook duizenden overleden personen op Biden gestemd. Er is inmiddels meer dan genoeg hard bi-partisan (ja er zijn genoeg patriotic democrats die niet achter Trump zijn politiek staan maar fraude en communisme verafschuwen) bewijsmarteriaal hier over verzameld o.a. door het onafhankelijke Project Veritas. De supreme court zal uiteindelijk bepalen of dit bewijs materiaal een smoking gun is. Daarna zullen arrestaties plaatsvinden. Doe een onderzoek naar wat The Founding Fathers va democratie en mob rule vonden. Als de USA een democratie was zou er bijvoorbeeld geen electoral college bestaan. Wat Nederland betreft ben ik van mening dat wij - na de ondertekening van de noodwet door de koning - zijn verworden tot een absolute monarchie met een ceremonieel parlement. Niemand zou op zijn woorden hoeven te passen, ik niet, jij niet. Een vrij discours is essenteel voor een vrije en open samenleving, daarom waardeer ik je reactie ook. m.nlworld.info/key/video/upBjfJ28bG2bl54

   Gian van HartenGian van Harten16 dagen geleden
  • Biden is president-elect in dezelfde mate als Trump in 2016 was. Zelfs als Trump alle rechtszaken wint die nog openstaan, haalt hij de 270 niet om te winnen. Genoeg stemmen zijn geteld dat het zeker is dat Trump niet meer kan winnen: dat er nog 5000 stemmen geteld moeten worden, betekent dat een voorsprong van 50000 niet meer ingehaald kan worden. Ik ben ook tegen het gebruik van machines, maar er is geen bewijs dat de fout die er in één gemeente in de VS was zich ook voordeed in andere plekken. Trouwens vind ik het op z'n minst bijzonder dat er steeds een ander verhaal komt: eerst moest er gestopt worden met stemmen tellen, toen moesten alle stemmen geteld worden omdat er 'zomaar' 130k stemmen voor Joe Biden bij waren gekomen (bleek nep), toen waren er niet genoeg Republikeinse toeschouwers bij het stemmentellen (bleek nep), toen was er fraude met de post (bleek nep), toen zouden er stemmen illegaal bijgegooid worden door de tellers (bleek nep), toen waren er doden die zouden hebben gestemd (bleek nep). Steeds als het vorige verhaal onwaar bleek, komt er een nieuw verhaal. Dan ga ik ervan uit dat de nieuwe verhalen ook niet kloppen, is dat zo gek? De enige fraude die tot nu toe ontdekt is, is van Trump-stemmers, maar dat zijn echt maar een paar stemmen hier en daar. Bij het hertellen haalt Joe Biden trouwens enkele stemmen meer dan eerst, die waren per ongeluk niet meegeteld! Een land kan een constitutionele republiek zijn én een democratie. Een land hoeft niet alle besluiten per referendum te maken om het een democratie te noemen. Bijna iedereen kan stemmen, en hoe ze stemmen is doorslaggevend voor wie president wordt. Dat is al vijftig jaar zo (en voor witte mannen al honderdvijftig jaar). Zeggen dat de VS geen democratie is, maar een "constitutionele republiek", is zoals zeggen dat Nederland geen democratie is, maar een "constitutionele monarchie". Ja, Willem kan in principe wetten niet ondertekenen, maar dat doet hij nooit, dus is Nederland een democratie. Je moet op je eigen woorden passen voordat je de ander beticht van het verspreiden van onwaarheden.

   Excuse me no.Excuse me no.16 dagen geleden
 • Obama was de grootste deceptie in politiek in de afgelopen 50 jaar.

  ronald broersmaronald broersma17 dagen geleden
 • De grote linkse leugenaar!

  Brakkeleer ThuisBrakkeleer Thuis17 dagen geleden
 • En iedereen trapt nog steeds in die wolf in schaapskleren Obama. Dom volk hier. Jullie krijgen nog een verassing. Trump gaat fraude bewijzen. Massale fraude van jawel, "de democraten!" hahahahahaha stelletje smeerpijpen. Wat zijn mensen toch blind en naïef. Hilarisch eigenlijk.

  Geen GezeikGeen Gezeik17 dagen geleden
 • 1:02 thats isthe fucking right word i can discrab on 26 - 02 - 2025 after all

  AMEN OFFICEAMEN OFFICE17 dagen geleden
 • 11:24 Afriko-Amerikanen? ;) Taalvernieuwers, daar bij Nieuwsuur.

  Marlon PennMarlon Penn17 dagen geleden
  • @a k typische reactie van witte mensen. Bedankt dat je weer onderstreept wie de bron is van de haat

   JohnnieWaIkerJohnnieWaIker11 dagen geleden
  • @a k u bent wel de koning van de nuance zie ik

   BhuyakashaBhuyakasha11 dagen geleden
  • Boeie... Dat volk is slechts relevant voor de misdaadcijfers. Voor de rest kan je de spelling vergeten.

   a ka k11 dagen geleden
  • Ik ben zelf wel voor Aviko-Framerikanen

   BhuyakashaBhuyakasha15 dagen geleden
 • Dronebama, met genoeg doden op zijn geweten om walging op te roepen.

  Pond64Pond6417 dagen geleden
  • @seb99 Ik zou zeggen kijk is eerlijk, tuurlijk Trump is niet heilig. Echter Obama wel voor jou??? Kunnen de honderd duizenden doden in Syrië je geen bal schelen ofzo??? Kan het je niet schelen dat hij een ziekenhuis heeft laten bombarderen??? Dat hij meer dan 26000 bommen per jaar heeft gegooid??? Dit zijn geen geheimen. Terroristen( ISIS/FSA/ of wat ze de monsters ook noemen) reden rond in Nederlandse trucks en met amerikaanse wapens. Dat zijn de harde feiten, Obama is een man met veel bloed aan zijn handen, net als Rutte.

   RoadRageRoadRage16 dagen geleden
  • @seb99 welke oorlog is trump gestart? Of was hij niet juist degene die troepen heeft teruggetrokken 🤔

   AfcaFifaAfcaFifa16 dagen geleden
  • Ja want Trump is zo'n heilige man ofniet? Wordt wakker idioot, zo heeft iedereen bloed aan zn handen en jij ook! Waarschijnlijk ben jij ook zo'n persoon die geloofd dat Bill Gates een chip in het covic vaccin doet...

   seb99seb9916 dagen geleden
  • Exact, ook terroristen steunen net als Rutte overigens. Deze hufters verdienen een cel, en een muilkorf om die bullshit die uit hun mond komt tegen te gaan.

   RoadRageRoadRage16 dagen geleden
 • Mooie man! Mooi interview. Fijn ook dat hij rustig de tijd neemt en ook dat de interviewer hem laat praten. Trump is zo'n verschrikking na deze capabele man.

  N911GT2N911GT217 dagen geleden
 • When Wieringa inquired about what Obama saw as his wrong decisions, embarrassment surfaced in the ex-president: he avoided the question. Obama is a character himself. This is his fourth autobiographical book, he is used to portraying himself as a character. He tells smoothly, but he doesn't go all the way.

  Arbeidsmarkt beleidArbeidsmarkt beleid17 dagen geleden
  • @Pewe Scary. We already know Trump as narcissistic, but Obama? Is a sound and sane president even possible? David Cameron believed Barack Obama, a man with whom he appeared to share a warm and respectful relationship that even verged on a so-called bromance, was one of the “most narcissistic, self-absorbed people” he ever met, according to the ex-Prime Minister’s former strategy chief. “Obama never listened to anyone, always thought he was smarter than every expert in the room, and treated every meeting as an opportunity to lecture everyone else. This led to real-world disasters, like Syria and the rise of Isis.”

   Arbeidsmarkt beleidArbeidsmarkt beleid14 dagen geleden
  • Perhaps he didn't want to talk about him invading 7 countries, dropping more bombs than any other administration since WW2, ordering a massive record amount of 600 drone strikes. That's 550 more than the Bush administration. Of those 600 drone strikes, 90% were innocent civilians. Perhaps he didn't want to talk about HAMMER. And how he weaponized this surveillance tool to spy on American citizens. Perhaps he didn't want to talk about the cages he built at the southern border for immigrants. Perhaps he didn't want to talk about the record number of immigrants he deported. Oh what a wonderful character this man.

   PewePewe14 dagen geleden
  • Which makes perfect sense, for being an ex POTUS is a very rewarding job. You're ought to look it up for yourself too, but an ex-POTUS earns way more money than being in office still. Giving lectures, appearing on shows and news items etc. Therefore it is rathee vital for Obama to safe face and maintain his public image.

   DJ D!TCHDJ D!TCH16 dagen geleden
 • Voor dat iemand gaat roepen: ja maar Trump wilde Iran aanvallen. Graag bewijzen anders dan beelden of berichten uit onze staatskranten en zenders

  jorn kruizingajorn kruizinga17 dagen geleden
 • Wat een nare energie heeft Obama... welke president gooide 8 jaar lang elke 20min. een bom op elk land dat ie nodig vond te bombarderen?? Trump was het niet !

  jorn kruizingajorn kruizinga17 dagen geleden
 • Je weet dat je de juiste vragen stelt als Obama naar boven kijkt en de tijd neemt om je vraag te beantwoorden.

  Vicious circleVicious circle17 dagen geleden
 • Cool! Mooi interview en mooie prestatie vanuit Nieuwsuur om dit gedaan te hebben :)

  Yonah van AndelYonah van Andel17 dagen geleden
 • Obama had twee gezichten kijk maar naar het midden oosten

  Abdelaziz SellamiAbdelaziz Sellami17 dagen geleden
 • Mister president..., echt waar joh?

  bw suriebw surie17 dagen geleden
  • @Menno Zeijlemaker Wijsneus..? beetje neerbuigend, vind je niet? Pik?

   bw suriebw surie13 dagen geleden
  • @bw surie Een ex-president behoudt gewoon zijn functietitel, wijsneus. ''Mr President'' wordt doorgaans gebruikt als de persoon in kwestie zelf wordt aangesproken. Als er over diegene wordt gepraat wordt vaak ''President (naam)'' gebruikt.

   Menno ZeijlemakerMenno Zeijlemaker13 dagen geleden
  • En straks, Mr president Trump..? 2016; toen werd er al gezegd; not my president, not sayin', just sayin'..

   bw suriebw surie16 dagen geleden
  • @Menno Zeijlemaker Mr president Nixon..., mmm..

   bw suriebw surie16 dagen geleden
  • Elke (ex-)president wordt ook nog na zijn zittingstermijn aangesproken met ''Mr. President''.

   Menno ZeijlemakerMenno Zeijlemaker16 dagen geleden
 • Ik ben zo enorm blij met Joe Biden als president, wetende dat deze man op speed dial staat. Ik hoop dan ook ten zeerste dat Amerika weer wat hechter naar elkaar toegroeit, stabieler wordt en als absolute wereldmacht als de wiedeweerga gaat meehelpen met de grootste uitdaging van de 21ste eeuw: het herstellen van het klimaat.

  S. -S. -17 dagen geleden
 • Dus omdat duizenden mensen en de media zeggen dat trump verloren heeft is het zo??? Ik wacht wel tot de echte officiele uitslag er is, want die is er nog steeds niet.

  Maggie MeMaggie Me17 dagen geleden
  • De officiele uitslag heb je al nu, de door Trump gespoofde uitslag kan nog komen als hij iets nog gaan uitvreten met de kiesmannen en die dan anders gaat laten stemmen dan ze zouden moeten. Dat is niet voor de hand liggend, doch niet onmogelijk.

   Bas MeijerBas Meijer5 dagen geleden
  • Nou, Trump verliest momenteel rechtszaak na rechtszaak. Er is nog helemaal nergens fraude bewezen. Trump staat een straatlengte achter met het aantal kiesmannen dus hij kan in januari zijn biezen pakken.

   Peter SeliePeter Selie17 dagen geleden
 • Onder zijn beleid, zijn heel wat landen plat gegooid met bommen.. voor wat ???

  Robert KertoikromoRobert Kertoikromo17 dagen geleden
  • En wie was er begonnen? Een niet onbelangrijk detail..!

   Bas MeijerBas Meijer5 dagen geleden
  • Omdat er anders typetjes de macht konden grijpen, die je niet aan de macht wilt hebben.

   Fred PuntdroadFred Puntdroad9 dagen geleden
  • Je kan dit over letterlijk elke amerikaanse president zeggen lol

   MelkorMelkor15 dagen geleden
  • De wapenindustrie waarschijnlijk... Republikein of Democraat, de wapenindustrie krijgt z'n zinnetje wel in 't bombarderen van onschuldige mensen.

   weaned awolweaned awol17 dagen geleden
 • Libië,, Syrië , Isis, al quada... Bedankt Obama. Wolf in schaapskleren!

  Michiel KobussenMichiel Kobussen17 dagen geleden
  • I mean, Al Qaida en als resultaat daaruit Isis zijn meer Bush z'n fout met de Irakoorlog dan Obama. Libië is wel fair ja...

   weaned awolweaned awol17 dagen geleden
 • Omgekeerde wereld mensen, trap er niet in. Trump, en de FvD hier, worden volledig verkeerd weggezet in mainstream brainwash media. Obama volledig aangestuurd door globalisten. nlworld.info/key/video/24V1prTXfn2jj54

  harrie houtmanharrie houtman17 dagen geleden
  • LOL..Newsmax als bron! Al op de hoogte hoe die processen verlopen? Keyword; dismissed.

   ervie60ervie6017 dagen geleden
 • Ik was even bang dat Wieringa ( kandidaat Nobelprijs literatuur) dhr.Obama (Nobelprijs voor de vrede) wilde gaan zoenen, gelukkig stond Covid in de weg. Dit vraaggesprek was vergeleken met Jinek en mev.Hillary.Rodham Clinton bijna net zo leeg en weerzinwekkend. De staatsomroep denkt nog steeds dat slecht 78 mensen intussen ook internet hebben..Disclaimer: deel 1 van de 20 delige Obama memoires bevat geen plaatjes.

  Herrie MullesHerrie Mulles17 dagen geleden
  • Helemaal gelijk; beter om Murdoch bronnen te gebruiken. Nog leuker; Russia Today...officieel geen staats omroep..wel allemaal propaganda.

   ervie60ervie6017 dagen geleden
 • Interview had wel een stuk kritischer gemogen zeg. Die interviewer is duidelijk idolaat. Ik begrijp oprecht niet hoe Obama altijd op zo’n voetstuk wordt gezet in het westen. Alle problemen die door Clinton waren veroorzaakt werden door onze Barack verergert.

  Michiel BlankenMichiel Blanken17 dagen geleden
  • Het werd niet verergerd hij zette de agenda van de Rotshchields door... check ook ff Lockstep uit 2010 mss herken je wel iets je hoeft hiervoor niet heel erg wakker te zijn..... WWG1WGA

   CHIEF-INSPECTOR CLOUSEAUCHIEF-INSPECTOR CLOUSEAU17 dagen geleden
  • Je kunt kritische vragen stellen over het verleden, waar Barack nu geen invloed meer op heeft. Je kunt je alleen afvragen wat voor een zin dat nu nog heeft. Daarnaast denk ik dat de beste kritische vragen inmiddels wel gesteld zijn in andere interviews. Dit is een casual interview met sterke vragen dat om zijn boek draait. Je hoeft het niet te kijken.

   Vicious circleVicious circle17 dagen geleden
 • Ik snap deze comments niet. Wat ik persoonlijk zie is Trump, een kinderachtige bedrijfsleider en Obama, een daadwerkelijke president

  Feike HFeike H17 dagen geleden
  • @Metal Videos nee joh, dat is trump met ambassade in Jeruzalem en gene kritiek op nerderzetting politiek van rechts Israel en hun afhankelijkhied van reli extremisten in Israel, DAT zijn de aanhnagers van groot Israel = Zionisten.

   ervie60ervie6017 dagen geleden
  • @weaned awol niks concpiracy feiten. maar ja als jij te lui bent om feiten op te zoeken dan moeten jullie dat zelf weten. www.reuters.com/article/us-usa-israel-statement-idUSKCN11K2CI de rest zoeken jullie zelf maar op.

   Metal VideosMetal Videos17 dagen geleden
  • @Metal Videos Oh fijn conspiracy theorists... laat dan maar weer zitten.

   weaned awolweaned awol17 dagen geleden
  • @weaned awol Genegeerd? hij heeft een bill gemaakt dat israel 3.2 miljard per jaar krijgt voor de komende 10 jaar. hoe zoe genegeerd lol. hij heeft syrie binnen gevallen omdat israel dat wilde. hij heeft verder afghanistan aangevallen omdat Israel dat wilde. hoe zo hij heeft israel genegeerd lol. jij moet beter je huiswerk doen. En daarbij heb je ooit van AIPAC en WINEP gehoord? AIPAC is verantwoordelijk voor het neer schieten van JFK. punt is als jij denkt dat obama israel genegeerd heeft ben je niet goed geinformeerd. Elke president na het opgrichten van AIPAC is een zionisten puppet. JFK is dood geschoten omdat hij TEGEN het zionisme was. Tegen false flags. Tegen illegale oorlogen. en ga zo maar door. B.johnson de president die na JFK kwam was de eerste zionistische gecontroleerde president. de enige president in de geschiedenis van het creeeren van AIPAC die niks gedaan heeft en alles genegeerd heeft is Carter. de enige president die nog nooit een oorlog heeft begonnen of er mee door is gegaan. echt geinformeerd ben jij niet.

   Metal VideosMetal Videos17 dagen geleden
  • @Metal Videos Dude... hoezo is Obama de zionist? Obama heeft de helft van de tijd Israel genegeerd terwijl Trump ze alles gaf dat ze wilde xD maakt dat Trump niet de zionist.

   weaned awolweaned awol17 dagen geleden
 • Gap, deze man heeft heel syrie plat gebombardeerde en zijn eigen partij heeft hem daar nooit kritiek op gegeven. Duizenden onschuldige mensen dood. Er is 8 jaar lang oorlog geweest. Volgens mij waren het iets 70 duizend raketten die hij heeft gevuurd op syrie. Maar orange man bad volgens obama.

  mr worldwidemr worldwide17 dagen geleden
  • De wapenfeiten van Obama liegen er niet om. Deze charmante smoothtalker liet heel wat bombardementen en drownaanvallen uitvoeren onder zijn bewind. Niet echt veel voor de Afro Amerikanen in de innercitys gedaan. Ook iligale vluchteling kinderen in kooien opsluiten, daar waar de huidige president Trump van wordt beticht. Ook een raadsel waarom dhr. Obama een Nobelprijs kreeg, deze komt als het er op aankomt toch eerder dhr. Trump toe. Zelfingenomen Wieringa stelde geen kritische vragen aan Obama, t.w. het bespioneren van Trump wat al voor de verkiezing aanving. Ook machtswellustige Hilary Clinton kon haar gang gaan met dubieuze zaken. Obama is mogelijk in het zadel geholpen door deze en gene, er zijn alleen maar superlatieven voor Obama vanuit de gevestigde orde. En de hele Wereld volgt klakkeloos deze man te bewieroken, lijkt mij zéér niet terecht. Nooit is de ene zo geëerd en op een erepodium gezet en nooit is de andere zo gehaat en onheus behandeld. Juist dhr. Obama kon en kan niets fout doen bij de globalisten emo massa en anarchisten heeft de links oriënteerde media mee. Helaas dhr. Trump kan niets goeds doen bij de globalisten emo massa, echter wel bij de man in de straat de woeling class. De tijd zal het uitwijzen hoe het werkelijk was, zeker is dat nooit een voorganger is geweest die zo 24 hour inzet heeft getoond als dhr. Trump. Jammer dat het interview van Wieringa niet veel gewicht in de schaal legt, mogelijk wel voor zijn eigen ego, en dat mag natuurlijk wel als hij daar blij van wordt.

   armand nieuwendamarmand nieuwendam11 dagen geleden
  • @weaned awol nu weet ik gewoon dat je poep praat want alle wapen bedrijven in Amerika zijn privé organisaties. Aan wie hun verkopen heeft de overheid geen enkele rol in. Dus dat zijn geen lobbyisten van de overheid die rond lopen maar van de wapen fabrikant zelf.

   mr worldwidemr worldwide17 dagen geleden
  • @mr worldwide Is een leuke droom, jammergenoeg is zo'n beetje 60% van de/het Amerikaanse regering/parlement omgekocht door de wapenindustrie. Trump heeft een leuke manier om de oorlog heen gevonden door wapens te verkopen aan landen die oorlog voor 'm voeren. Maar met de ene of de andere omweg, Amerika's oorlogsmachine gaat toch wel door.

   weaned awolweaned awol17 dagen geleden
  • @weaned awol met als doel om alle troepen daar weg te hebben. Sorry. Heb mezelf verkeerd verwoord. Trump wilt zelf alle troepen weg hebben maar hij word tegen gewerkt.

   mr worldwidemr worldwide17 dagen geleden
  • @mr worldwide Lol are you high, er zijn letterlijk nog duizenden en duizende troepen in t midden oosten, en ze zijn niet eens naar 0 aan t afbouwen maar naar 5000, voor 15 Januari. En dat is alleen Afghanistan en Iraq, er zitten er nog duizenden in Kuwait, Bahrein en andere aan de VS geallieerde landen daar.

   weaned awolweaned awol17 dagen geleden
 • Een boom herken je aan de vruchten die die voortbrengt . De mooiprater .

  Hans NiessenHans Niessen17 dagen geleden
  • @Siem Van Der Sluijs oh ja want die muur zou door Mexico betaald worden maar wordt nu betaald door campagnegeld en hij is nog niet eens bijna af

   GDBGDB12 dagen geleden
  • @BigLebowski2000 hahaha Trump is tenninste wel iemand die zijn woorden waarmaakt

   Siem Van Der SluijsSiem Van Der Sluijs13 dagen geleden
  • Dat geldt uiteraard ook voor Trump, die vruchten zullen vooral giftig zijn.

   BigLebowski2000BigLebowski200016 dagen geleden
 • obama stond en staat weer voor het creeren van isis. met trump was het de bedoeling om oorlog te gaan voeren wereldwijd. maar hij was toch te braaf en daarom hebben ze biden int zadel geheven. mission voor biden zal zijn:breng chaos en verderf in midden oosten en europa en china maar laat erdogan als 1e afzetten. begin van ww3....

  2 world2 world17 dagen geleden
 • OMG...Een intervieuw met huichelaar Obama😱 Tja,had ook niks anders verwacht van "nepnieuws"uur🤮

  San DraakieSan Draakie17 dagen geleden
  • Do enlighten us, wat is wel een goede nieuwsbron volgens jou?

   ervie60ervie6017 dagen geleden
 • Mensen vergeten vaak dat Obama het midden oosten heeft gebombardeerd? Elke 20 minuten een bom let that sink in.

  Mash FeedsMash Feeds17 dagen geleden
  • Zeker een fout, was fijn geweest als de VS de afgelopen 20+ jaar het midden-oosten niet zou hebben gedestabiliseerd. Obama heeft fouten gemaakt, maar 't was niet alsof 't alleen Obama was, 't was ook al z'n voorgangers.

   weaned awolweaned awol17 dagen geleden
NLworld