Tegenstrijdige vaccinberichten, wat moet je ermee?

23 jan. 2021
204 503 Weergaven

Elke dag verschijnen er op sociale media talloze berichten, filmpjes en foto's over de bijwerkingen en gevaren van de vaccins tegen het coronavirus. Ondertussen zegt de overheid dat vaccineren dé manier is om corona te bestrijden.
De hoeveelheid informatie over het vaccin is enorm en deskundigen zijn het ook niet altijd eens. Dat maakt het voor sommigen lastig om te bepalen of zij die prik wel of niet moeten nemen. Waar het ene bericht overduidelijk nep is, daar ziet weer een ander artikel er heel wetenschappelijk uit.
Verslaggever Rudy Bouma onderzoekt bij Nieuwsuur hoe onlinenieuws zich ontwikkelt en wetenschapsjournalist Jop de Vrieze volgt voor ons de vaccinatiewereld op de voet. Welke informatie is betrouwbaar? En hoe ga je om met ál die berichten over het vaccin?
#vaccinatie #corona #vaccinbezwaren
****************************************************************************
Vond je dit een goed verhaal? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op dit kanaal.
Wil je elke dag verhalen bij het nieuws? Volg ons dan ook op Instagram: instagram.com/nieuwsuur/

Reacties
 • Bedankt voor het kijken! Benieuwd naar de ingrediënten van het vaccin? Check dan deze video van onze collega’s: nlworld.info/key/video/26RqdsTOsIurqHg En ben je er al uit of jij jezelf laat vaccineren? Of twijfel je nog? Wij horen het graag 👇

  NieuwsuurNieuwsuurMaand geleden
  • @Dulles 1975 Geld is en geloof systeem waar sommigen in geloven, het is een systeem die de een rijk maakt en het ander arm, zonder dat systeem kost niemand geld, zonder dat systeem zijn er geen rijken en ook geen armen, alleen mensen en dieren die onderdeel vormen van de samenleving.

   republica-esp-kiluminatirepublica-esp-kiluminati20 dagen geleden
  • @republica-esp-kiluminati er zegt er één wat: je kost geld.. en jij niet zeker.. 😩

   Dulles 1975Dulles 197520 dagen geleden
  • Geen vaccin voor mij💪🏽💪🏽💪🏽

   Gezondheidscentrum GennesarethGezondheidscentrum Gennesareth21 dag geleden
  • Gelukkig maar dat mijn lichaam zijn eigen vaccinatie aanmaakt zoals ieder gezond lichaam dat doet. En ik kan tevens zelf wel bepalen of iets desinfo is of niet dat heet gewoon logisch verstand hebben. Zoals jullie praten,zou je ook geloof onder desinfo kunnen plaatsen. Beter lijkt mij inzetten op bevolkingsgezondheid omhoog lichaam en geestelijk = weerstand tegen bacteriën/virussen. Common sense = weerstand tegen desinfo. Gezonde mensen vrijheid terug geven en het virus accepteren net als de dood. We komen en we gaan that is life. Het enige wat we niet meer zouden moeten is leven in angst. Daar is een leven veel te kort voor. Beetje gezond verstand! Gelooft niets zonder uw eigen verstand te gebruiken.

   DESTIN8TOR13 FORFILLING MY DESTINYDESTIN8TOR13 FORFILLING MY DESTINY25 dagen geleden
  • Ik laat me VOOR GEEN GOUD vaccineren 😡😡😡 Schaam je Nieuwsuur, dit is geen ‘berichtgeving’ maar misleiding. Pleeg “hoor en wederhoor”, stop met deze vaccinatie-reclame’s. Jullie plegen een OORLOGSMISDAAD, of heb je dat niet door? Kijk even mee Rudy: www.waarheid.tv/59-oorlogsmisdadigers

   KeijTubeKeijTube25 dagen geleden
 • Wat een fake blondie, zegt precies wat haar wordt opgedragen Vertrouw haar niet en laat je niet vaccineren De echte wetenschappers die niet corrupt zijn spreken de waarheid

  ArthurArthur20 uur geleden
 • Deze video is vol met leugens en ZERO bewijs.

  Cat WalkerCat Walker23 uur geleden
 • Nou bewijs dan dat Tiffany Dover nog leeft. Alleen zeggen dat ze nog leeft is niet debunken he.

  Cat WalkerCat Walker23 uur geleden
 • ik ben er nog niet helemaal uit maar ik denk niet dat ik het doe omdat ik het OMT en het RIVM niet vertrouw die bijten niet naar de regering die de salarissen betaald

  Danny RissemaDanny RissemaDag geleden
 • 7.50 die vrouw van die medicijnen vinden we het wel normaal, maar dan ben ziek! Wij zijn niet ziek! Dus waarom zo’n onbetrouwbaar vaccin nemen

  Strange experimentsStrange experiments3 dagen geleden
 • Nieuwsuur verkondigd ook halve waarheden. 5:29 "onwel werden" als je in shock raakt dan is dat erg heftig! 5:46 Er zijn wel degelijk mensen die overlijden. Ze zeggen dat het vaccine geen direct gevolg is. Maar ja als je corona krijgt en overlijd is corona ook geen direct gevolg. Want mensen overlijden vaak alleen bij onderliggende kwalen, ouderdom en ernstig vitamine of mineralen te kort. "er kan niet worden uitgesloten of er echt een link is" Die kans is dus zeker wel aanwezig! Ook dat het vaccine de enige oplossing zou zijn is de reinste onzin. Dat word alleen maar overal gezegd zodat men de vaccine verkoopcijfers haalt. 20X winst worden er op vaccines gehaald! Heeft de grootste sponsor en aandeelhouders in vaccines zelf toegegeven in een interview op CNBC

  SocialHostageSocialHostage3 dagen geleden
 • Onderschat jullie eigen kracht niet; er wordt nauwkeurig bijgehouden hoeveel verzet een bepaalde maatregel o.m. online (social media!) oplevert om al dan niet bepaalde maatregelen aan te passen. Dit zag je eerder bij het lachwekkende advies van het rivm van 'hoe voetbal te kijken' en zeer onlangs met het WEF waarin ze zeggen dat kwaliteit van de steden is verbeterd (!) met de lockdown. Na felle protesten en ridiculisering online zijn deze berichten door betreffende organisaties verwijderd. Het verzet vindt dus steeds meer online plaats.. Keep up the good work dus allemaal!

  Legal LeviLegal Levi3 dagen geleden
 • Weer zo'n mooi voorbeeld van de media en dit keer niet van Nieuwsuur maar de Telegraaf. www.telegraaf.nl/vrouw/143205619/claire-verloor-haar-man-42-aan-corona-we-waren-nog-zo-verliefd Het artikel gaat over een vrouw die haar 42 jarige man heeft "verloren aan Corona". Als je verder leest heeft haar 42-jarige man een zware operatie ondergaan aan zijn gal. Hij heeft erna het virus opgelopen en vanwege zijn slechte weerstand is hij bezweken. De media doet suggereren dat hij AAN Corona is overleden, maar als een groep ouderen vanaf 60 jaar na vaccinatie komt te overlijden dan is het aan de leeftijd of immuunsysteem. Je moet wel stekeblind zijn om dit niet te zien

  Ali BoemboebalieAli Boemboebalie4 dagen geleden
 • Minister De Jonge liet begin september 2020 tijdens de behandeling van de Coronawet weten dat “niemand verplicht zal worden zich te laten vaccineren”. Een ander standpunt van de minister is ook niet mogelijk, gezien artikel 11 van de Grondwet. Op grond van dit artikel heeft elke burger namelijk het recht om zelf te bepalen wat er met zijn lichaam gebeurt. Verplicht vaccineren is iets wat de overheid dus niet (zomaar) van een burger kan eisen. Maar artikel 11 sluit verplichting door werkgever niet uit Toch sluit artikel 11 niet uit dat een werkgever een werknemer tot iets kan verplichten dat strikt genomen in strijd is met de grondwet. De Grondwet heeft namelijk zogenoemde verticale werking. Dit houdt in dat de Grondwet geldt tussen overheden en burgers. Een werknemer kan niet rechtstreeks een beroep doen op de Grondwet. Hij moet dat doen via de band van het goed werkgeverschap en goed werknemerschap.

  Frans LupschenFrans Lupschen4 dagen geleden
  • Er is een resolutie aangenomen en daarin staat dat niemand verplicht gvaccineerd mag worden. Je hebt gelijk over de werkgever, maar er is ook een wet gelijke behandeling en discriminatie. Je kan op één van deze wetten een beroep doen en zal je de zaak mogelijkerwijs altijd winnen.

   Ali BoemboebalieAli Boemboebalie4 dagen geleden
 • Bullshit weg met die vaccin

  A PimA Pim4 dagen geleden
 • Wat is er veranderd bij Nieuwsuur ? In 2009 waren jullie heel erg kritisch over de vaccinaties .........

  M. DarghalM. Darghal6 dagen geleden
 • We moeten de programma makers zoals Nieuwsuur blijven steunen, zij maken ons er dagelijks bewust van hoeveel risico we lopen met dit virus. Zij blijven ons waarschuwen voor de gevaren en beinvloeden ons op de juiste manier! Het gevaar is nog lang niet geweken en zal waarschijnlijk altijd blijven bestaan. Ook als iedereen gevaccineerd is zal het virus weer muteren. We moeten het idee van plezier en feestjes loslaten en begrijpen dat we voor altijd heel erg voorzichtig moeten zijn. Blijf binnen mensen en draag ook buiten mondkapjes, wen er aan dat dit de toekomst is en hou op met zeuren!

  M de JongM de Jong6 dagen geleden
 • Feit is dat dit vaccin in fase 3 zit en dat is de test fase.... Deze loopt tot December 2023.. Dus iedereen die een vaccin neemt wordt gebruikt als proefkonijn... Ze hebben geen eens data beschikbaar of dit vaccin werkt, laat staan wat de bijwerkingen zijn op langer termijn.. Dus degene die zegt dat het veilig is kan rechtstreeks naar een gesticht..

  Huig SpeelmanHuig Speelman7 dagen geleden
 • Ik kan heel goed mijn eigen mening maken!! Daar heb ik jullie niet bij nodig !! Doe wat nuttigers met mijn geld!!!

  Jim Van BarenJim Van Baren9 dagen geleden
 • De enige onafhankelijke Nederlandse deskundige op dit gebied is Pierre Capelle. Zie zijn videos en je weet alles

  Daniel st MaartenDaniel st Maarten10 dagen geleden
 • Over 11 maanden lezen we de eerste onberklaarbara auto immuunreacties....... over 16 maanden vallen de gevaccineerden bij bosjes na een cytokene storm door besmetting met een variant van het virus. Je immuunsysteem zal alle lichaamseigen cellen met identieke spike eiwitten aanvallen. 100% zeker is het niet maar het is zeer zeker mogelijk.

  Daniel st MaartenDaniel st Maarten10 dagen geleden
 • Haha deze vaccinatie campagne gaat de grap van de eeuw worden.

  Jasper ZuyderwijkJasper Zuyderwijk10 dagen geleden
 • Waarom durven jullie niet een debat aan te gaan met de andere geluid?????

  Shermin AlduhokeShermin Alduhoke10 dagen geleden
 • HAHSHA GOED GEPROBEERT LEUGENAARS. STEM nederland terug stem op FVD.

  Shermin AlduhokeShermin Alduhoke10 dagen geleden
 • Dit is nog meer onzin.

  Stan JonkmansStan Jonkmans10 dagen geleden
 • Na eigen onderzoek blijkt dat het vaccin geen vaccin is maar een experimentele test. Er is ook geen vaccin nodig mocht deze er wel zijn.

  JACEJACE10 dagen geleden
 • Leg eens uit wat jullie precies weten over het vaccin en waar dat op gebaseerd is, zodat we kunnen beoordelen of het meer is dan meningsvorming. Het is in de door de fabrikant verstrekte informatie duidelijk te lezen dat er beperkte wetenschap is over de werking op langere termijn en er zijn zeker vragen te stellen bij sample groep. Het theoretisch principe is helder, maar kritisch zijn mag. De fragmenten tonen en dan vertellen dat de ervaren professoren het onjuiste voorstellen omdat je er ook iets van weet, betekend niet dat er niet meer nagedacht mag worden.

  RelatiegeschenkRelatiegeschenk11 dagen geleden
 • Ik wacht nog vijf jaar met vaccineren tegen COVID zodat ik weet wat de lange termijn bijwerkingen zijn.

  Peter KrijgerPeter Krijger11 dagen geleden
  • Binnen 5 jaar heeft u allang een keer een Covid variant gehad en bent u immuun. Waarschijnlijk merkt u er niks van.

   Daniel st MaartenDaniel st Maarten10 dagen geleden
 • Nieuwe potentiële symptomen van een corona besmetting/infectie dus redenen om ons zorgen te maken: - Hoofdpijn na stoten van het hoofd. - Milde dorst. - In de avond een moe gevoel krijgen. - Zweten bij grote inspanning of warmte. - Blauwe plek na hard stoten. - Het stemmen op een rechtse partij. - Het stemmen op een verkeerde partij. - Geen vertrouwen meer hebben in de overheid en de zorg. - Verhoging van de hartslag bij sporten. - Gezwollen enkel na verzwikken. - Spierpijn na sporten. - `s Avonds dromen hebben in je slaap. - Hongerig gevoel. - Het krijgen van de hik. - Bij harde lul bij sex gelijk laten testen. - Boeren na drinken van een frisdrank. - Nijging hebben tot gapen. - Een negatief gevoel te hebben je zorgen maken. - Een positief gevoel te hebben zorgeloos zijn. - Het te makkelijk denken over het klimaat. Genoeg redenen om je te laten testen! En om het virus te bestrijden is er maar één middel............iedereen moet dan maar gaan stoppen met ademhalen want dan doe je het voor de zorg voor de ouderen en voor de zeespiegelstijging!

  Oude Maas - Hoogvliet - HartelkanaalOude Maas - Hoogvliet - Hartelkanaal12 dagen geleden
 • Wat me opvalt is dat de media de schijn opwekt dat men immuun kan worden door het vaccin te nemen. Hierdoor geloven veel mensen dat ze na het vaccin niet meer ziek kunnen worden. Als je dan naar de artsen en wetenschappers luistert vermijden ze expliciet het woord ‘immunisatie’ en leggen ze uit dat het simpelweg de symptomen vermindert. En dan heb je nog de booster shot, de tweede prik, en dat we misschien wel iedere herfst een nieuwe prik moeten ontvangen

  RoseRose16 dagen geleden
 • Ik wil graag de waarheid weten over wel of geen cellen van ongeboren baby's. Astra Zenica gebruikt HEK293 in de produktie. Zijn dat wel of geen cellen van een ongeboren baby.

  Karin MacDonaldKarin MacDonald16 dagen geleden
  • Dat zijn idd cellen van de nieren van een baby. Maar die zijn dus door celdeling verkregen. Zie het als een stekje van een plant waar je dan weer een stekje afhaalt. Maar het blijven levende cellen die afkomstig zijn van een ongeboren baby.

   Daniel st MaartenDaniel st Maarten10 dagen geleden
 • Het gaat ook over de 300 pag bijsluiter die de fabrikant zelf bij het vaccin levert. ze zijn niet aansprakelijk zeggen ze erbij, er is geen dubbelblind controle onderzoek gedaan, het vaccin wordt afgeraden bij elke vrouw die nog zwanger wil worden en bij mensen die bloedverdunners slikken. Dus dat staat letterlijk in hun eigen disclaimer. Dus op grond van de contraindicaties van fabrikant zelf kunnen we met vaccin nooit aan hurdimmunity komen. Blijft over vaccinatie van kwetsbare groepen maar dan keuze uit alle vaccins zoals Sputnik en eventueel komende Janssen Cilag. Dat het past bij jouw medische profiel. Maar dan nog is er geen volledige bevolkings vaccinatie mogelijk ook al zou iedereen dat willen. dus blijft over alleen de kwetsbare groepen. net zoals al eerder gebruikelijk was bij griepprik wellicht verder die groep uitbreiden. maar massale volksvaccinatie kan ook volgens de fabrikanten zelf niet. Dus ik vind het jammer dat de NOS daar niet op ingaat. Veel van de kritiek online waar ze hier aan refereren bv prof Schetters, is niet gericht tegen coronavaccin maar tegen massale vaccinatie met het mRNA vaccin. Daarover zijn de deskundigen het grotendeels over eens. Dat vaccin leent zich niet voor elke doelgroep. Andere vaccins werken helaas niet op 90+ de effectiviteit is veel lager bij hoogbejaarden terwijl die nu juist de doelgroep zijn en ook nog vaak bloedverdunners slikken. Dus het is een puzzle waarbij we de hurd immunity van de hele groep alleen kunnen bereiken als mensen onder de 40 gewoon blootgesteld worden aan corona: dan zijn we als samenleving veel sneller immuun. Er zijn nu in Nederland 16 bejaarden overleden aan koorts direct na vaccinatie en er zijn ook een aantal gezichtsverlammingen tijdelijk opgetreden. Dus het is een moeilijk ingewikkeld probleem. als iemand al een autoimmuunziekte heeft wordt mRNA afgeraden door sommigen. Feit is dat het op die doelgroep nooit getest is. We moeten dit niet zien door de bril van "2 kampen" maar gewoon elke wetenschappelijke mening respectvol aan het woord laten. Prof Schetters heeft zelf 40 jaar lang vaccins gemaakt en hij steekt zijn nek niet voor niets uit. Het is ongepast om uitgerekend tijdens een pandemie virologen de mond te snoeren of in "voor en tegen kampen" in te delen.

  ADDHOCADDHOC16 dagen geleden
 • 2.11 Elementen van een rookgordijn? Maar waarom zouden ze dat doen? Job heeft wel belang bij 'rookgordijnen' - de boel opkloppen zodat ie meer bekent wordt. De staats media heeft belang want de staat betaalt hun salarissen.

  Herman KoopmanHerman Koopman17 dagen geleden
 • Het is in mijn ogen tamelijk simpel. Bijna alle informatie die er via de politiek en de gevestigde media komt bestaat voor het merendeel uit soundbites. Kritische geluiden worden weggeduwd, afwijkende meningen mogen er niet zijn. We moeten eensgezindheid uitstralen. Samen tegen de vijand. Beter ten hele verdwaald dan ten halve gekeerd. Je kan mensen als Dick Bijl, Theo Schettens of Heleen Dupuis afserveren als dubieuze charlatans door twee minuten uit hun betoog van een uur te knippen waar je iets gevonden hebt wat misschien niet helemaal klopt, of regelrecht uit de context wordt gehaald, en daarna zeggen: fake news, samenzwerings gekkies. Sorry, ik maak zelf uit welke informatie betrouwbaar is, en ik vertrouw deze mensen meer dan de 'yesmen'.

  Lux MotoLux Moto17 dagen geleden
  • @Herman Koopman Dat is wat televisie doet, er is geen tijd voor inhoud. Er is overigens wel een stuk te vinden van iemand (immunoloog Huub Savelkoul)die inhoudelijke kritiek heeft op het Theo Schettens' betoog. Een deel daarvan is zo technisch dat het moeilijk is voor een leek om dat te beoordelen, maar een ander deel van zijn kritiek is absoluut aanvechtbaar, en minstens zo verbazingwekkend als de beweringen van Theo Schettens kunnen zijn. Oplossing: Zet deze twee mensen aan een tafel en laat ze elkaar bevragen. En niet in een itempje van 5 minuten. Dan krijg je een evenwichtig beeld.

   Lux MotoLux Moto17 dagen geleden
  • Die Theo Schettens is scherp en zeker geen 'gekkie'. Deze lui gaan niet in op de inhoud.

   Herman KoopmanHerman Koopman17 dagen geleden
 • Eerst eens stoppen met de positieve PCR test pandemie. Dan blijft er nagenoeg niks over.

  Nathan OosterhuisNathan Oosterhuis18 dagen geleden
 • Propaganda. Als je niews rapporteer behoor je verschillende kanten van een verhaal te belichten. Bijwerkingen? De Dame die vlauw viel op tv. Ze is helaas overleden.

  SAMURAI K9SSAMURAI K9S18 dagen geleden
  • Oh, kan je de daar een soort van bewijs voor geven? een Link?

   Herman KoopmanHerman Koopman17 dagen geleden
 • Wat is de definitie van liegen? Vertellen wat niet waar is? Wat Nieuwsuur doet is soms halve waarheden presenteren zodat liegen niet aan de orde is, misschien bewust of onbewust. Als het onbewust is, dan is dat ook een kwalijke zaak en zegt dat iets over de journalistiek. Vaak worden zaken éénzijdig belicht en staat men niet open voor dialoog. Vorig jaar werd al geroepen dat er wereldwijd overdreven werd omgegaan met het beleid en heeft de MSM hier duidelijk aan meegewerkt. De tegen(hangers) werden beticht van wappies of complotdenken. Nu blijkt, waar rook is, is ook vuur. nos.nl/artikel/2367971-duits-ministerie-schakelde-wetenschappers-in-om-corona-angst-op-te-wekken.html Welterusten Neuwsuur!!!!

  Ali BoemboebalieAli Boemboebalie18 dagen geleden
 • De traditionele media werpt zich nu op als de betrouwbare bewaker van de waarheid tegenover het grote boze internet (hun grotste bedrijging natuurlijk). Laat ze eens kritisch naar zichzelf gaan kijken.

  anonjan82anonjan8218 dagen geleden
 • Debbie van Baarle werkt voor het RIVM, en wel als hoofd Immuunmechanismen bij het Centrum voor Immunologie van Infectieziekten en Vaccins. Vonden jullie het niet nodig dit te vermelden?

  Emanuel PEmanuel P19 dagen geleden
 • voor mijn arm geen naald

  aswbaswb19 dagen geleden
 • Rudy Bouma is ook de aangewezen persoon om mensen te ontkrachten die 40 jaar in de vaccin industrie zitten.... Laat me niet lachen wat een aanfluiting. Ook leuk dat ze een onafhankelijk wetenschapper hebben uitgenodigd Debbie van Baarle en haar aanduiden als: Immunoloog & vaccinaties UMCG, terwijl zij gewoon een lid is van het RIVM. Mooie misleidend trucje weer van de Media en journalistiek

  MennoMenno19 dagen geleden
 • Er is een trial gedaan van 2 maanden, wat zijn de bijwerkingen op de langere termijn. Bedenk dat dit geen traditioneel virus is, maar een geheel nieuwe techniek. Het vaccin is ook niet goedgekeurd maar heeft van het EMA slechts een "conditional marketing authorisation" gekregen. Het onderzoek loopt nog tot eind 2023.

  Siger SeinenSiger Seinen19 dagen geleden
 • Eerst de gabinet koning huis etc mogen vaccine nemen

  Dorota KuczkowskaDorota Kuczkowska19 dagen geleden
 • waarom een vaccin als je gezond bent ik neem geen vaccin en nu moeten ze niet komen met dan mag je niks meer pure flauwe kul er zijn goede medicijnen dus waar praten we over

  Hans WieboltHans Wiebolt19 dagen geleden
 • Gelukkig weet Rudy alles. Rudy is geen oost europa deskundige nee nee hij is online nieuwsdeskundige. Hij kijkt er echt goed naar. Rudy is het rookgordijn van de overheid.

  KeplerKepler20 dagen geleden
  • hahaha, ik zou willen dat ik meer thumb-ups zou kunnen geven. Hier valt niets te zien, gaat u maar rustig slapen.

   Lux MotoLux Moto17 dagen geleden
 • nlworld.info/key/video/qaGohr_cpK5hZ4Q

  Papa JoePapa Joe21 dag geleden
 • Grappig dat ze zeggen dat we deskundigen als Prof. Dr. Schetters niet moeten geloven, maar de 'deskundigen' die nieuwsuur aandraagt spreken natuurlijk de waarheid? En als zo'n mevrouw in het filmpje zegt dat het veilig is valt ze bij mij gelijk door de mand, want het feit is dat we het onmogelijk kunnen weten na een half jaar. De reden dat andere vaccins er 5 tot 10 jaar over doen om een goedkeuring te krijgen is omdat je dan pas de lange termijn effecten kan zien, dat kun je niet versnellen door testen 'gelijktijdig' te doen.

  Dino TurdDino Turd22 dagen geleden
 • www.frontnieuws.com/tragedie-in-spanje-761-ouderen-stierven-in-een-week-in-verpleeghuizen-de-meesten-van-hen-na-te-zijn-gevaccineerd/

  Felix KorbeeFelix Korbee22 dagen geleden
 • Tiffany Dover is na dit incident NIET MEER LEVEND GEZIEN! Het filmpje dat geplaatst is door het ziekenhuis enkele dagen erna, laat niet zien dat Tiffany Dover daar inderdaad zelf staat of dat het een ‘stand-in’ was. Na dit filmpje is zij NIET MEER LEVEND GEZIEN! Als zij toch nog leeft, is het buitengewoon opmerkelijk dat er nergens een video is waar zij uitlegt waarom zij niet in het openbaar is verschenen, ten einde ons gerust te stellen. Alle debunkpogingen hebben geen hard bewijs kunnen leveren dat Tiffany Dover nog in leven is. Daarnaast zou zij als overleden geregistreerd zijn in verschillende registers. Mocht dat een hoax zijn, dan is mij niet meer duidelijk waar welk complot begint of ophoudt. Vooralsnog is Tiffany Dover NIET MEER IN HET OPENBAAR VERSCHENEN EN MOGEN WIJ AANNEMEN DAT ZIJ INDERDAAD IS OVERLEDEN (vermoedelijk aan het vaccin want waarom zou je anders haar overlijden verzwijgen?) Dus....wat is hier nou “onzin”?

  Sebas Von LandkrohnSebas Von Landkrohn23 dagen geleden
 • Er is totaal NIETS BEKEND over de langetermijn bijwerkingen. En er wordt gelogen als er beweerd wordt dat die niet bestaan. Hoe dom denken jullie dat het volk is.

  Fay BontFay Bont24 dagen geleden
 • Even over de onvolledigheid van het onderzoek. Over de externe validiteit, de groep die niet lijkt op de onderzoeksgroep, is nog écht niets bekend. Dat moet in de loop der tijd bekend worden. Daarom zie je zoveel verschillende aanpakken in alle landen. Het ene land kiest eerst voor de ouderen, het volgende voor jonge mensen in de vruchtbare leeftijd al dan niet met kinderwens, etc. Zou krijgt een onderzoeker zo snel mogelijk zoveel mogelijk data. Niet dat het dan veilig is, maar dan kan men dit laten zien in cijfertjes. De onderzoeksgroepen zijn veelal mensen tussen de 18 en 55, * gezond, *géén medicatiegebruik. Vrouwen met een kinderwens op korte termijn of zwangerschap, zijn uitgesloten. Alle mensen die dus niet binnen deze groep vallen, daar wordt dus proefondervindelijk bij onderzocht wat het middel doet. Het is één groot EXPERIMENT!

  Fay BontFay Bont24 dagen geleden
 • Vieze smerige propaganda! Jullie zijn zó onbetrouwbaar als de duvel zelf!

  Fay BontFay Bont24 dagen geleden
 • Gelukkig maar dat mijn lichaam zijn eigen vaccinatie aanmaakt zoals ieder gezond lichaam dat doet. En ik kan tevens zelf wel bepalen of iets desinfo is of niet dat heet gewoon logisch verstand hebben. Zoals jullie praten,zou je ook geloof onder desinfo kunnen plaatsen. Beter lijkt mij inzetten op bevolkingsgezondheid omhoog lichaam en geestelijk = weerstand tegen bacteriën/virussen. Common sense = weerstand tegen desinfo. Gezonde mensen vrijheid terug geven en het virus accepteren net als de dood. We komen en we gaan that is life. Het enige wat we niet meer zouden moeten is leven in angst. Daar is een leven veel te kort voor. Beetje gezond verstand! Gelooft niets zonder uw eigen verstand te gebruiken.

  DESTIN8TOR13 FORFILLING MY DESTINYDESTIN8TOR13 FORFILLING MY DESTINY25 dagen geleden
 • Cherry picking is wat er gaande is. Het vaccin is Gen-Tech, ook al doet het niks met het menselijke DNA, het vaccin geeft wel de DNA code van de covid-spike in de menselijke cel af. Wat is er mis, met de natuurlijke selectie? Waarom mogen we niet dood gaan? We worden ook geboren.....

  Richard LangeloRichard Langelo26 dagen geleden
 • Lees het boek “ Dodelijke Leugens” en je weet genoeg! Dat is een echte Eye opener! Ik heb jaren geleden, na het lezen van dit boek, besloten geen vaccinaties meer te accepteren.

  Rico SmileRico Smile26 dagen geleden
 • Onduidelijke informatie over Covid -19 bijproduct ligt deels ook aan de farmaceut. Dit kunt u oa nalopen bij diverse rechtbanken in de USA, Frankijk, UK, etc.

  soinhu foitusoinhu foitu26 dagen geleden
 • Tiffany Dover hoeft alleen maar op een filmpje te laten zien en zeggen dat ze nog leeft. Het enige wat ik lees zijn berichten (of items zoals in dit geval) van andere mensen die me proberen te overtuigen dat het hele verhaal een Hoax is. Geloof me ik laat me graag overtuigen. Zij is een moeder van twee kinderen.

  Robin van de ScheldeRobin van de Schelde26 dagen geleden
  • @soinhu foitu Ik heb haar nog niet in levende lijven gezien. Hoe moeilijk moet het zijn om je even te laten zien en te zeggen dat je o.k. bent. Neemt meteen een hoop negatieve publiciteit weg van het vaccin.

   Robin van de ScheldeRobin van de Schelde25 dagen geleden
  • Dus.....vertel het maar, wie heeft er gelijk?

   soinhu foitusoinhu foitu26 dagen geleden
 • 99,8 % overlevingskans met Corona 94% overlevingskans met het vaccin Als je met je auto langs een ravijn moet rijden met 99,8% of 94% overlevingskans weet je opeens wel wat je moet doen..... People are strange.

  nohaste4menohaste4me26 dagen geleden
 • 1.44 het bewijs dat ze leeft IS ER NIET !!!!!

  nohaste4menohaste4me26 dagen geleden
 • wat een muts. zeg zelfs rutten heeft zich niet laten testen.

  Jaap KorvingJaap Korving26 dagen geleden
 • jah...om te debunken willen ze ineens wel journalistiek bedrijven

  Leendert JagtLeendert Jagt26 dagen geleden
 • met andere woorden...haar wel geloven en hem niet....mja

  Leendert JagtLeendert Jagt26 dagen geleden
 • Heel simpel. Niet vaccineren. Liever natuurlijk overlijden dan door een chemisch spuitje.

  soinu foigsoinu foig27 dagen geleden
 • Proefkonijn spelen? Ga je gang: 1. Er is niets bekend over de bijwerkingen op lange termijn 2. Het betreft een experimenteel vaccin 3. De farmaceuten hebben bedongen niet financieel aansprakelijk te zijn bij schadeclaims 4. De farmaceuten zelf (CEO en personeel Pfizer) nemen het vaccin niet Klinkt erg vertrouwenwekkend.

  rgosens2rgosens227 dagen geleden
  • zijn?

   soinu foigsoinu foig27 dagen geleden
 • Zullen we ophouden het een ‘vaccin’ te noemen? Dat is het niet.

  MR5BMR5B27 dagen geleden
 • Rudy Bouma ? Of het volgende filmpje waarheid bevat weet ik niet maar ongetwijfeld weet collega Rudy Bouma dat wel. nlworld.info/key/video/xqKge9umq5aDj6o

  mikin liroumikin lirou28 dagen geleden
 • Er zijn wilde natuur kruiden die veel beter beschermen en op een natuurlijke manier de foute stoffen filteren.Zie Eetbare wilde planten 200 soorten, uitg.Schildpad.

  jurrien bootjurrien boot28 dagen geleden
  • overheidspropaganda voor zoete koek aannemen!

   mikin liroumikin lirou28 dagen geleden
 • Nooit geen vac nemen.In alle vac zit rotzooi.Ook in die van baby,s en kinderen .Heb veel schade gevallen gezien.Het is onzin dat het veilig is .Geloof het niet. Kies voor uw gezondheid NEEM HET NIET.

  jurrien bootjurrien boot28 dagen geleden
 • Ik denk dat het jammer is, dat er geen sprake meer is van een wetenschappelijk debat. Er is in de msm gekozen voor een geluid. Dat is het geluid van het RIVM en iedereen die dat onderschrijft. Wetenschap is mensenwerk, daarom is het af te raden dat werk te laten doen door een klein groepje. Er is wel degelijk een grote groep medische wetenschappers die andere geluiden laten horen. Deze personen moeten zich echter bedienen van de "alternatieve" media om hun geluid kenbaar te maken. Het gevaar daarvan is, dat de boodschap verloren gaat tussen de fake nieuws en complot theorieën. Volg de website van BPOC 2020. De interviews daar zijn erg grondig.

  mijnheer1mijnheer128 dagen geleden
 • Waardeloze journalistiek gedaan door mensen welke totaal geen verstand van immunologie en vaccins hebben. En dan iemand uit het UMC Groningen die weer roept dat het vaccin de enige uitweg is. Dan ben ik wel weer klaar. Pure vaccin propaganda weer, zoals de meeste reguliere media het laatste jaar.

  DutchFreemanDutchFreeman28 dagen geleden
 • Onduidelijke informatie over Covid -19 bijproduct ligt deels ook aan de farmaceut. Dit kunt u oa nalopen bij diverse rechtbanken in de USA, Frankijk, UK, etc.

  Johan van OosterhoutJohan van Oosterhout28 dagen geleden
 • De PCR test waar het aantal besmettingen op gebaseerd is, is onzin. Het is een proces om biologisch materiaal te vermenigvuldigen, het is helemaal geen test. Buiten dat is het genetisch materiaal van het c-19 virus nooit geisoleerd dus er kan niet op getest worden. In plaats daarvan gebruikt men een soort collage van genetische markers waarvan men zegt dat het representatief is voor het virus. Dit is dus niet zo. De uitkomst van een PCR proces kan uitermate eenvoudig gemanipuleerd worden door simpelweg het aantal repliceer cycles aan te passen. Op het kanaal van Spiro Skouras staat een goede video genaamd "we're being lied to this is how" met oa een interview met de uitvinder van de test dr. Mullis, die hier overigens de nobelprijs voor geneeskunde voor gekregen heeft. Dr. Mullis waarschuwde al jaren tegen het gebuiken van zijn PCR proces als diagnostische test. Helaas is Dr. Mullis kort voor de "pandemie" uitgeroepen werd overleden. Dit zijn feiten, geen speculatie of zgn "komplot denken".

  Matteus LucasMatteus Lucas29 dagen geleden
 • Als ik objectief kijk, zover ik dat kan, zie ik geen verschil in de werkwijze en presentatie tussen dit kanaal en andere kanalen waarvan gezegt wordt desinformatie te verkondigen. Dus.....vertel het maar, wie heeft er gelijk?

  Johan OuweneelJohan Ouweneel29 dagen geleden
 • Ik ben afgehaakt bij: "De enige weg hieruit is het vaccin". Dat klinkt exact hetzelfde als Hugo ... En dat is een leugen, dus dan is het verhaal al niet meer geloofwaardig ....

  MrNilesBMrNilesB29 dagen geleden
 • Maak je niet druk om het vaccin ! Volgend jaar is het virus zo erg gemuteerd dat we weer terug bij af zijn, Het blijft dweilen met de kraan open . Ik wens de jeugd veel succes in hun verdere leven .

  badtuinbadtuin29 dagen geleden
 • Lees vooral de bijwerkingen goed door. Maak daar maar een studie van, dan weet je wat je direct in jouw bloed spuit. Wie bepaald hier de waarheid, de industriëlen of onafhankelijke wetenschappers zonder een hypotheek en een schuldenlast.

  Ricardo CoeselRicardo Coesel29 dagen geleden
 • Degene die alleen geloven in een vaccinatie kijken door een koker die gericht is door industriëlen.

  Ricardo CoeselRicardo Coesel29 dagen geleden
 • Er zijn 300 ziekenhuizen en die liggen echt niet vol met corona patiënten. Straks wel met patiënten met bijwerkingen van een vaccinatie welke niet is uitgetest en veel heel slechte bijwerkingen geeft. Worden die opnames door de bijwerkingen ook onder de noemer van COVID opgeteld? Dat zou gigantisch bedrog zijn toch?

  Ricardo CoeselRicardo Coesel29 dagen geleden
 • Toch wel apart dat de voorstanders alles proberen tegen te spreken van de tegenstanders en maar blijven hameren over het vaccin. Maar wat weten we nu van het vaccin? Het vaccin is goedgekeurd? Nee dat is het niet, het heeft een tijdelijke handelicentie gekregen voor een jaar en zal gevolgd worden qls een medisch experiment. Beschermt het vaccin tegen covid? Dat weten we eigenlijk niet, het hescherkt tegen lichte vormen, kaar tegen ernstige vormen weten ze niet en mag eigenlijk niet gebruikt worden bij mensen met een lage weerstand en of mensen nog besmettelijk zijn weten ze niet. Dat is nog niet getest. Wat nu wel naar buiten komt en zelf te lezen is op rijksoverheid.nl dat bij vaccinatie van oa de griep mensem wel 6x besmettelijker zijn dan niet gevaccineerde, wanneer waren ze ook alweer begonnen in Engeland? Hoe lang beschermd het dan? Ja een maand of 3 maar meer weten we niet omdat dit niet getest is. Wat zei de WHO ook alweer, als we niks doen kan 10% van de mensheid ziek worden, wat nu nog lang niet het geval is. De farmaceut zegt dat als we iedereen vaccineren we 90% beschermen ( als je kijkt naar de berekening dan klopt dat niet en staat ook wederom op rijksoverheid en rivm) maar dat betekend dus dat nog steeds 10% ziek kan worden en geen verschil maakt. Het RIVM zegt dat 98 % van de mensen geen problemen ondervinden van dit virus dus waarom gezonde mensem vaccineren? Daarbij komt bij standaard vaccins we een verzwakte ziektekiem inbrengen en ins imuumsysteem daarom reageerd, nu geven we het lichaam de opdracht zelf dit eiwit te maken dmv mRNA en kns imuunsysteem daarop moet reageren, daar zit wel een degelijk verschil. Van gewone vaccins weten we wat ze doen op lange termijn, van dit soort vaccins met deze techniek weten we dat niet en nemen we een risico, zeker als je kijkt na jaren dit proberem em testen op dieren die destraseus waren en ook te vinden is bij oa Pfizer, nu is deze stap van testen en controle overgeslagen en wordt het dorect op de mensheid getest. Laten we aub bij de feiten blijven en niet doen alsof het een wondermiddel is want dat weten we niet en de gevolgen op lamge termijn weten we ook niet. De data die er wel is van 15 a 20 jaar testen met dit soort technieken op dieren is er wel en deze is verschrikkelijk wat er gebeurd is. Laten we hopen dat het zelfde scenario niet weer komt. Zoals de testen zijn gedaan waren ze ook zeer positief bij de dieren, maar dat ging op lange termijn enorm mis . Zeggem dat het veilig is weten we niet en waarom krijgen de vaccins slechts een tijdelijke handelslicentie van een jaar onder veranderde wetten over genetische modificatie en corona spoed wetten in de europese unie? Niemand hoor je deze vragen stellen en niemand geeft antwoord en dan nog maar te zwijgen watber allemaal gaande is met de PCR test en de peer review door de fabrikant en mevr Koopmqns en de groeiende retractionpaperals. Ik snap de weerstand, want alles is daarop gebaseerd. Feit is wel dat alle maatregelen nu juist on imuunsysteem ondermijnd en zwakker maakt. Het kan toch niet zo zijn dat de maatregelen meer kwaad doen dan goed? En als je de sterftecijfers bekijkt van de laatste 20 jaar zie ik niets verontrustend en dan komen ze met dat we oversterfte hebben omdat ze waren uitgegaan van een lager aantal ipv de cijfers neer te leggen bij de cijfers van de laatste 10 a 20 jaar, wamt dan zie je een heel ander beeld, waarom zoveel leugens en onwaarheden, waarom zo hard optreden tegen tegenstanders en mensen monddood maken, ipv met elkaar in gesprek gaan en open en eerlijk zijn?

  HardcorHardcor29 dagen geleden
 • Ben niet tegen tegen vaccines maar als ik zie wat er is israel gebeurd word ik er niet heel optimistisch van

  Popalone StykiPopalone Styki29 dagen geleden
 • Het voordeel van het vaccin volgens mevr. van Baarle etc... even het nadeel: NOOIT is een mRNA vaccin getest op de mens, op grote schaal. (Bron: Harvard medical shool). Mijn beste advies: Uw eigen eerlijke ethische besluitvorming nemen en u niets laten aanpraten door media. Getekend: een medisch professional.

  Jo BeperJo Beper29 dagen geleden
 • in noorwegen 30 mensen overleden ,maar het is ok ,want het gaat goed onderzocht worden... jaaaa, jaaaa.Zelf goed scherp blijven en daarom niet al deze overheidspropaganda voor zoete koek aannemen!

  AMAM29 dagen geleden
 • Oef 900+ dislikes, erg democratisch om mensen indirect te dwingen....

  Wisse WesterWisse Wester29 dagen geleden
 • Leuk, maar als ik het RIVM bel met de vraag. Wat gebeurt er als je het hulpmiddel wat afkomstig is van aluminium in de hersenen krijgt met je neurologie gezien je gehele neurologie werkt op electrische impulsen en dus in theorie invloed heeft op het bewustzijn. Er staat op de site van RIVM dat we ons geen zorgen hoeven te maken omdat, we dit al binnenkrijgen via eten en drinken.... Alsof ze vergeten zijn dat alles wat via de maag binnenkomt eerste wordt gefilterd door de lever....🤔 Waarom als ik het RIVM bel zeggen ze dat ze geen inhoudelijke vragen beantwoorden??? Beantwoord deze vraag alsjeblieft. Waarom is er geen vaccin beschikbaar zonder dit hulpmiddel en waarom is er geen duidelijkheid over de geruchten dat aluminium in de hersenen een directe oorzaak kan zijn voor Alzheimer Dementie flauwvallen Mindfog en over het algemeen een hinder kan vormen voor de neurologische werking binnen het brein want ja als je iets in je bloedbaan injecteerd gaat dit in tegenstelling tot voeding via de maag weldegelijk naar het brein.

  Wisse WesterWisse Wester29 dagen geleden
 • DIT WIJF MET GRIJS HAAR LIEGT !!! GELOOF HET NIET !!!

  XymaXyma29 dagen geleden
 • Die mensen op het Museumplein! Persoonlijk geloof ik niks van stukje film. Als je kijkt naar de live opnames van het Museumplein dan zie ik toch duidelijk dat de verslaggever staat te wachten, ik zie al een tijdje een man in beeld komen die af en toe in de camera kijkt en wanneer hij met zijn linkerhand een teken geeft komt de verslaggever in actie en gaat via een vrouw naar het wachtenden paar aan de kant. Nee, mijn inziens en dat is wat ik persoonlijk geloof , was het interview met die zogenaamde arts die zo veel stof deed oplaaien puur nep en dus fake.

  derkjan ronnerderkjan ronner29 dagen geleden
 • Beste Nieuwsuur, op blckbx. (nederland=nl) wordt vaccine werking verklaart...snik..nu pas begrijp ik waarom jongeren zo kwaad zijn

  PeopleRpeoplePeopleRpeople29 dagen geleden
 • Nieuwsuur zijn dat die zelfde deskundigen die januari 2020 riepen dat het wuhan virus niet naar Nederland zou komen. Wel apart dat jullie denken dat jullie de waarheid in pacht hebben. Bijzonder, deze deskundigen moeten we dus ook met een korrel zout nemen. Want die zaten er ook naast. Als de andere en überhaupt naast zitten.

  Alex KalfsbeekAlex KalfsbeekMaand geleden
 • nog geen 200000 keer bekeken en ik denk dat 150000 mensen voortijdig zijn afgehaakt zoals ik. Ik zou de makers van dit frutwerk adviseren het boek "Gekochte Journalisten" eens te gaan lezen. Misschien zijn ze het daar ook niet mee eens (waarschijnlijk niet) en kunnen ze daar ook zo'n niemendalletje over maken. Want......geld genoeg bij de NOS en NTR

  peter keddepeter keddeMaand geleden
 • Weer een prachtig stuk staats propaganda, Nieuws Onder Staatstoezicht. Er sterven WEL veel oude mensen net na de vaccinatie. Waarom mogen medicijnen niet en is alleen een vaccin goed? The great reset!

  master of disastermaster of disasterMaand geleden
 • Letterlijk alles wat rudi ZEGT is fake NIEUWS en ik kan dit ook onderbouwen

  I. pI. pMaand geleden
 • Ik zal even voor vertellen dat in 2025 de nieuwe pandemie begint en die heet spiral,

  I. pI. pMaand geleden
 • Ze leeft zeg je,geef eens BEWIJS?? Dat kunnen ze dan weer niet, En het bewijs wasr de mainstream mee kwam is was een look alike zuster, alleen blinde kunnen dit niet zien

  I. pI. pMaand geleden
 • Rudi de fake fact checker

  I. pI. pMaand geleden
 • Hier is de betreffende uitzending nlworld.info/key/video/wo-jjN2mr219bJ4&feature=emb_logo welke informatie maakt een betere indruk? Wij horen het graag.

  dennis huizingadennis huizingaMaand geleden
 • criminele moordenaars..een fake vaccin in mensen spuiten

  danny dedescodanny dedescoMaand geleden
 • Wat bijzonder is dat het feit dat dit 'vaccin' snel in elkaar is geknutseld en de bijwerkingen op lange termijn niet duidelijk zijn, totaal door de voorstanders wordt genegeerd. Je hoort ze er niet over, ook in dit filmpje niet.

  Kaatje SmeetsKaatje SmeetsMaand geleden
 • Wakefield niet zonder reden uit zijn 'ambt' ontzet? Nou, redenen genoeg waarom hij nooit uit zijn ambt ontzet had mogen worden! Wat zegt die wetenschappelijke dame als ze dit eerst even leest in 11 minuten; medium.com/@rosscocalrizian/a-thorough-analysis-of-the-case-against-dr-andrew-wakefield-by-mary-holland-jd-f4e7fa90602e

  Herman TeunissenHerman TeunissenMaand geleden
 • "Een beetje onwel worden, een beetje pijn bij de arm".. Nou, er zijn in verschillende landen doden gevallen en veel mensen met ernstige bijwerkingen na de Mrna vaccinatie. Er is veel belangenverstrengeling, logisch dat men het niet vertrouwt. En dan die mevrouw die zegt dat vaccineren de enige oplossing is. Dit is volstrekt onjuist. Wel goed dat er gezegd wordt dat alle geluiden gehoord moeten worden.

  Youssef gmailYoussef gmailMaand geleden
  • De lijst met doden die ik wil plaatsen wordt hier systematisch verwijderd...

   teddy boefteddy boefMaand geleden
 • Een spoedcursus journalistieke vaardigheden, bronnenonderzoek, waar op letten ofwel mediageletterdheid zou niet slecht zijn. Geef naast de kritiek op het feit dat mensen zelf aan het zoeken gaan maar niet goed om kunnen met wat ze vinden, dan eens wat handgrepen hoe mensen dat beter kunnen doen. Een vertaling maken van deze Luxemburgse site voor Nederland? today.rtl.lu/news/luxembourg/a/1497094.html en propaganda.guide/?lang=en

  Arend de WitArend de WitMaand geleden
 • Er zijn sterke aanwijzingen dat juist door die grootschalige inentingen het covid virus gaat muteren. Die nieuwste mutaties ontstaan in de gebieden waar veel mensen zijn ingespoten.

  Manjer HeibelManjer HeibelMaand geleden
 • -interessant , het roep bij iedereen veel vragen op ! puzzelen met alle flarden die rondvliegen in de media., vaccineren je dna verandert niet maar wat zou kunnen is dat je organen en lichaam anders gaan werken erdoor en het dna evolutionair aanpast en het mrna blijf in je cel net zoals dna in de kern kopie'en maakt van stukjes en als rna loslaat omzet in mrna om processen in de cel mogelijk te maken. het mrna is dus een proces dat er dan altijd in zit gespoten. wat het doet etc zal de tijd leren, na maanden zie je mogelijk effect en na jaren zie je hoe je weerstand(systeem) en je gezondheid hierin is verandert of niet. het mrna van vaccine is niet een transcriptie van het eigen dna maar komt in de cel en gaat daar een eiwit produceren. heb ik iets fout ? - nlworld.info/key/video/rKeLlpnXfJmijow&ab_channel=BiologieStaringCollege how werkt dna ? - nl.wikipedia.org/wiki/Messenger-RNA Messenger-RNA - nlworld.info/key/video/uIenqN7UgWSnraY&ab_channel=SimplyExplained hoe werkt een virus ?, veel vragen kunnen opkomen zoals : - weten we niet pas naar lange tijd de effectiviteit en bijwerkingen van mrna vaccine ? - hoelang blijft dat mrna in je cel en kan het ook verdwijnen of een andere rol gaan spelen ? - is vaccineren nodig als je de juister t cellen hebt , dus zelfstandig het virus kunt verslaan ., en hoe meet je dat ? - is het niet wenselijk dat vaccines maatwerk zijn die een hogere effectiviteit hebben op basis van metingen ( het traint je immuun systeem maar moeten die niet verschillend getraind worden omdat mensen verschillen ? ) dus kan 1 soort voor recht doen voor iedereen of een te hoge of lage belasting op het immuun systeem hebben ? - als het virus snel kan evolueren , hoe veel vaccinatie's gaan er dan nog komen en is een stapeling wenselijk ? - iedereen ziet de politieke gevolgen n.a.v. corona en angst voor massa-infectie , hoe gaan we hier mee om en welke dingen veranderen er ? - kunnen mensen hun behoeften voldoen met de huidige mogelijkheden en wat zijn de gevolgen ?

  playmatee1playmatee1Maand geleden
 • Wat betreft Tiffany Dover weet collega Rudy Bouma alleen te vertellen dat ze leeft en vrolijk en gezond van haar inenting aan het genieten is. Bewijs daarvan geeft hij niet. Ik heb ook nog nergens op internet ECHT bewijs hiervan gezien. Het kan dat collega Rudy Bouma wel bewijs heeft maar het niet laat zien. Wat hebben we dan eigenlijk aan collega Rudy Bouma ? Of het volgende filmpje waarheid bevat weet ik niet maar ongetwijfeld weet collega Rudy Bouma dat wel. nlworld.info/key/video/xqKge9umq5aDj6o

  Manjer HeibelManjer HeibelMaand geleden
  • Er is wel bewijs rond gegaan dat ze overleden is. Als zij nog leeft dan zou ze weer in beeld zijn geweest, want zij is vlogster.

   M. DarghalM. Darghal6 dagen geleden
 • 1. hoe weet meneer dat die Verpleegkundige die flauwviel nog leeft? 2. als je last hebt van flauwvallen door pijnprikkels gebeurd dat direct en niet 10 minuten later 3. het is niet 1 geaborteerde baby maar zijn honderden LEVENDE geaborteerde niet verdoofde baby's geweest (de cellen moesten er zo snel mogelijk uit) en zo kan ik op basis van deze uitzending nog wel even doorgaan..... Het is weer 1 goed nieuwsshow van de NPO hiero....

  Pixel AlhierPixel AlhierMaand geleden
NLworld