Waarom QAnon niet zomaar een complottheorie is

17 okt. 2020
203 652 Weergaven

Facebook en NLworld hebben besloten dat het genoeg is: de samenzweringstheorieën van QAnon worden vanaf nu van de platforms verwijderd.
Rondom de complottheorie hangt een zweem van mysterie. Niemand weet wie achter de beweging zit. Aanhangers geloven onder meer dat de Amerikaanse president Trump in het geheim strijdt tegen de deep state: een mondiale elite die uit zou zijn op een wereldregering en zich ook schuldig maakt aan kindermisbruik. Uit een onderzoek blijkt dat één op de drie Republikeinen in de VS erin gelooft.
Maar ook hier krijgt de theorie voet aan de grond. Ook Nederlandse politici flirten met het gedachtengoed en retweeten QAnon-accounts. Is de complottheorie die uit Amerika is overgewaaid alleen maar bizar of ook gevaarlijk? Moeten we de theorieën de kop in drukken? En zo ja, zijn we niet al te laat?
Verslaggever Rudy Bouma volgt al jaren het nieuws over desinformatie. Hij legt uit waarom QAnon niet zomaar een complottheorie is.
#QAnon #complottheorie #desinformatie
****************************************************************************
Vond je dit een goed verhaal? Doe dan een duimpje omhoog en abonneer je op dit kanaal.
Wil je elke dag verhalen bij het nieuws? Volg ons dan ook op Instagram: instagram.com/nieuwsuur/

Reacties
 • Eerder maakten we dit verhaal over waarom mensen geloven in complottheorieën: nlworld.info/key/video/s4Wmf6eqmH-lqoQ Vond je dit verhaal interessant? Doe dan een duimpje omhoog!👍🏼

  NieuwsuurNieuwsuurMaand geleden
  • @AP Janssen Kijk eens goed op de foto....

   Cro MagnonCro Magnon11 dagen geleden
  • @Cro Magnon Bewijs het dan dat Q bestaat , complotzot.

   AP JanssenAP Janssen12 dagen geleden
  • @AP Janssen Wat noem je onbewezen als het 1th Theater Sustainment Command / US Army Central als een Q staan opgesteld....? Blijk lekker dom doen.... Sukkel....

   Cro MagnonCro Magnon12 dagen geleden
  • @Cro Magnon Wat moet ik met die onbewezen onzin, dwaallicht.

   AP JanssenAP Janssen13 dagen geleden
  • @Cro Magnon Nothing can stop what is coming. Tik tok tik tok tik tok ⏰

   Jari ScholJari Schol14 dagen geleden
 • Ik vermoed dat dit is ontstaan in Amerika jaren geleden en overgewaaid door de social media platformen die natuurlijk allemaal Amerikaans zijn. Die mensen praten en schrijven bijna zonder uitzondering ook allemaal met engelse termen. De republikeinen in Amerika zijn al decennia aan het krimpen omdat hun basis krimpt (supperrijk en wit). Daardoor zijn ze zich ook gaan richten op conservatieve minderheden als gelovigen, sportclubs als de NRA en white supremacy clubjes die zich bedreigd voelen door progressieve politiek en wetgeving als abortus en wapenbeperkingen maar ook gelijkheid en inclusiviteit voor zwarte en latino gemeenschappen/individuen, doorgaans moet je daarvoor bij de Democraten zijn. Uiteindelijk is dit ontspoort door bedenkelijke tactieken zoals rare wetgeving die met name er op gericht is om traditioneneel democratische stemmers moeilijk te maken om te stemmen. En door bizarre verhalen over democraten te verzinnen en te verspreiden zoals pizza gate, in de hoop gematigde of zwevende kiezers te weerhouden democratisch te stemmen met urban mythes als qanon tot gevolg. Op een of andere manier vind dat hier ook veel resonantie, iets waar we imo serieus naar moeten kijken en ook waarom zoveel mensen dit omarmen.

  R3DRUM3KR3DRUM3K5 uur geleden
 • Ze zijn alleen gevaarlijk omdat de onderliggende stroom word blootgelegd. Het zegt al genoeg dat nep journalisten van nieuwsuur dit moedwillig niet inhoudelijk behandelen maar overgaan tot shamen. Goebbles is er niets bij.

  Salie CryptomanSalie Cryptoman12 uur geleden
 • over pedos in nederland gesproken, doe is een terugblik op de zaak rond het hofnarretje daar kon een oosteuropese in duitsland berechte pedo 100 kleuters misbruiken , ouders die aangifte deden bij de politie werden weg gestuurt omdat de verklaring van een kleuter niets waard was! Er moest een foto uit america komen om de zaak eindelijk te onderzoeken , toen bleek er dus meer aan de hand te zijn.

  ysvryysvryDag geleden
 • feiten zijn gevaarlijk voor leugenaars simpel.

  ysvryysvryDag geleden
 • ET heeft mij gemolesteerd.

  A TBA TBDag geleden
 • De gevestigde orde schijt in z'n broek. Daarom wordt Q zwart gemaakt, ga eens na wat er met de kinderen is gebeurd die bij Dutroux hebben gezeten en zijn bevrijd (meer dan 30) zijn allemaal dood door zelfmoord, overdosis, ongelukken, is allemaal toeval zeker. Hier zijn nog zoveel verhalen van waar jullie geen reportages over maken. De mensen (ja jullie ook nieuwsuur) die hier niet voor open willen staan doen hier ook aan mee.

  Tegen Geluid NLTegen Geluid NL3 dagen geleden
 • Haal dat woord “Nieuws” een uit jullie naam! Je mag niet liegen.

  Wake Up CallWake Up Call4 dagen geleden
 • Het is natuurlijk volkomen normaal om duizenden dollars aan 1 pizza uit te geven. En dat een pizza verkoper ook 1 van de machtigste personen van Amerika is geworden is ook volkomen normaal.

  DutchDiggersGroupDutchDiggersGroup8 dagen geleden
 • Nu Trump op zijn bek is gegaan zal deze idioterie wel langzaam wegebben.Het is en was immers een voor mij overduidelijk onderdeel van de Republiekeinse propagandamachine.Louter tegen Democraten gericht.Het is al jaren geleden ontstaan,gericht tegen Hillary Clinton.Opmerkelijk vind ik dat het zo uit de hand is gelopen en overgewaaid uit de V.S..De aanhang van Q vertoont weinig I.Q.Dat "mensen"zich zo makkelijk laten indoctrineren is bekend.Geloven ze nou echt in vampieren??En dat zouden hoogstaande politici en mensen uit de elite zijn?Ik noem dit een pathologische hersenkronkel.Zielig hoor!

  ronald van oyenronald van oyen10 dagen geleden
 • Mensen hebben al lang door dat de wereld kapot gemaakt en beroofd wordt door De Staat, Het Rijk, De Overheid, De Rijksoverheid, De Kroon, Eliten, De Gevestigde Orde, De Regering, De Cabal of hoe je het ook noemen wil. Alle media is in handen van Bilderberg, Counsel of Foreign Relations, Davos, World Economic Forum, George S0R0S, De R0thschilds en de grote multinationals, en alles wat hen tegen het been schopt wordt door jullie van de media weggezet als complottheorieën. Het zijn geen theorieën, het zijn bewezen feiten. De belastingdienst, het CJIB, gemeentes, big pharma, Hoogheemraadschap, het politieapparaat zijn er voor de gevestigde orde en niet voor het volk, dat is kraakhelder voor iedereen. Vrijheid is een groot goed en die zien wij systematisch verdwijnen. Het is één grote leugen waar het volk mee te kampen heeft. Dat is mijn (vrije) mening. En bewijs maar dat het niet zo is.

  Fedion BaldingerFedion Baldinger10 dagen geleden
 • Tja geachte kijker, het Qanon geleuter in deze video is slechts een afleiding. Het gaat de ""journalist"" van Nieuwzuur er alleen maar om om zo veel mogelijk te Trump-bashen. Laat u niet misleiden door het immer ultra-links indoctrinerende geluid van een publieke zender, die onpartijdig zou moeten zijn in het verslaan van nieuws........niets is minder waar en waarschijnlijk heeft u het niet eens door. Wordt alstublieft wakker !!!!!!!!!!!

  63snampook63snampook10 dagen geleden
 • Nieuwsuur is linkse indoctrinatie media, die heel goed zijn in framen. en staats propaganda verkondigen. Je moet wel binnen de lijntjes blijven kleuren. anders ben je een complotdenker. wat eigenlijk wel een compliment is, het zijn mensen die nog wel voor zich zelf kunnen denken. de rest zijn slaven en schapen van de overheid.

  Rico Ma-ëlRico Ma-ël10 dagen geleden
 • JFKs moordaanslag was ook een complot theorie.

  Alca TordaAlca Torda11 dagen geleden
 • Dus Q wordt vergelijkt met een terrorist? Wat is dit voor bs...

  MynameisJeffMynameisJeff14 dagen geleden
 • Welnee joh, pedo's bestaan niet. Elite bestaan niet en politici hebben het allerbeste met ons voor. Macht en geld is totaal niet van belang. Weet je toch!!

  Joep TubeJoep Tube14 dagen geleden
 • '' Het is gegroeid door eigen kracht'' Helemaal niet, enige keren dat ik van deze onzin heb gehoord op in de media, jullie smullen er van.

  Jeffrey BozkoJeffrey Bozko16 dagen geleden
 • Allemaal die kinderachtige shit uit Amerika naar hiertoe halen, kunnen we niets zelf verzinnen ofzo.

  Jeffrey BozkoJeffrey Bozko16 dagen geleden
 • Hoe heet de counter intelligence group van de NSA ook alweer? Ohja ! De Q-group ! Maarre das pure toeval natuurlijk, dat snapt iedere deskundige.

  ExPat- RiotExPat- Riot17 dagen geleden
 • Een acteur kwam lijken ... Ingehuurt door pizzagate zelf. MSM nos nieuwsuur fake news. Jullie Gaan maar door. Terug naar de TV, naar je eigen kijkers. Wii Willen Lange Frans. Glasnost, perestroika. Wii zijn jullie zat. Uit mijn ogen! Gatver de gatver nog aan toe, grrrr! Duizend bommen en granaten!

  ExPat- RiotExPat- Riot17 dagen geleden
 • Ze bijt em draf he als je niet goed oplet!

  Jay EarthhartJay Earthhart18 dagen geleden
 • ontstaan doordat Demminck nooit aangepakt is.mensen voelen zich daardoor machteloos.ze willen gewoon rechtvaardigheid en oprechte info van de media.

  Qahira vWQahira vW18 dagen geleden
 • Maar wat heb je zelf voor onderzoek gedaan? Je vertelt alleen wat anderen zeggen. Meelopen met de mainstream kan de hond (met vier poten) ook. Meelopen met anderen die iets beweren ook. Als je serieus genomen wilt worden, onderzoek dan feiten en geen praatjes. Gezien de omvang van het probleem lijkt goed onderzoek op zijn plaats. En geen gekakel.

  Smith64000Smith6400018 dagen geleden
 • En Joris Demmink dan? 🤢

  gijs boltegijs bolte18 dagen geleden
 • Als journalist zou je je moeten verdiepen voor je zulke dingen kan zeggen.

  Natas ha EypenraamNatas ha Eypenraam19 dagen geleden
 • Mischien is die q wel een bot van een staat die vijandig is naar Amerika?!🤔

  martin kullbergmartin kullberg19 dagen geleden
 • Q bestaat al veel langer niemand kan zeggen hoelang Q =GOD ANONS ZIJN BOODSCHAPERS EN ZIEN HET VERSCHIL TUSSEN LICHT/DONKER , GOED/SLECHT , POSITIEF/NEGATIEV EERLIJK/ONEERLIJK, LIEFDE/HAAT SIMPELER KAN HET NIET ELK WEL DENKEND MENS KAN EN ZOU DIT MOETEN IN KUNNEN SCHATEN WEES LIEF VOOR ELKAAR MA WIJ GELOVEN NIET IN EEN ANDER WANG TOE TE KEREN OOG OM OOG TAND OM TAND AMEN

  Ferdinand JoostenFerdinand Joosten19 dagen geleden
 • 3de wereldoorlog, oorlog tegen terrorisme, moslim extremisten en complot/qanon. Verdeel en heers

  Janice Van der BurgJanice Van der Burg19 dagen geleden
 • nog even en de media ligt op ze knien hhahahahahaha

  dolfhollanddolfholland21 dag geleden
 • De aarde is geen bol

  Rocc ProRocc Pro21 dag geleden
 • Laten we eerst eens het nepnieuws en de gekleurde berichtgeving van de NPO gaan aanpakken! Maar ja, das meer links he, dus dat laten we lekker gaan! Wat een gespeelde hautaine "bezorgdheid", terwijl veel media, politici idd. onbetrouwbaar zijn en daarbij veel meer onrecht en schade kunnen veroorzaken. Echter de journalistieke toetsing van deze belangrijkere zaken ontbreekt juist.

  m7b5m7b522 dagen geleden
 • Wat een achterlijke mensen

  FR010ijsselmondeFR010ijsselmonde22 dagen geleden
 • We zijn zo verbaasd man man als of we niet weten hoe in Nederland actief zijn pedofielen 😡 Zij worden niet eens goed gestaafd waarom doet regering niet fel paar maanden cel 😡

  Anoesj GevondjanAnoesj Gevondjan22 dagen geleden
 • Ik leg wel een pistool op het nachtkastje, want ik kan wel vermoord worden. BULLSHIT.

  Han SchouwmanHan Schouwman22 dagen geleden
 • Bullshit. Natuurlijk gebeuren er dingen die onaangenaam zijn,voor wereld leiders. Maar bloed drinken van kinderen. OK that's it.

  Han SchouwmanHan Schouwman22 dagen geleden
 • Tjonge jonge jonge. Het is een lul van een journalist die nu wel weet, dat het uit de hand is gelopen. 😂😂🤣🤣😇

  Han SchouwmanHan Schouwman22 dagen geleden
 • Wat hij rond 1:00 zegt, namelijk: "in 2016 had je pizzagate, dat is eigenlijk de voorloper van q-anon" en de uitleg die hij erover geeft is onzin. Je moet pizzagate niet vergelijken met onzin zoals q-anon. Pizzagate werd door de MEDIA verdraaid, zij kwamen met de "theorie" dat John Podesta kinderen gevangen hield in een pizzazaak. Niemand die het pizzagate verhaal écht volgde dacht dat daar daadwerkelijk kinderen zaten, het ging om de hele vreemde gelekte e-mails tussen Clinton, Podesta, Obama, Marina Abramovic (letterlijk een heks) en nog een paar anderen die allemaal op WikiLeaks staan. Voor het geval dat je het niet meer weet: Julian Assange zit nog steeds onterecht vast omdat hij het volk liet zien hoe corrupt veel politici zijn en wat voor misselijkmakende dingen zij allemaal doen (denk maar aan de vele (oorlogs)misdaden die aan het licht kwamen dankzij WikiLeaks). Laten we ook niet vergeten dat Jeffrey Epstein, een pedofiel, hele goede vrienden was met de Clintons en andere machtige/rijke individuen zoals Bill Gates (ja, zelfs nadat hij daar veroordeeld voor werd). Epstein liet deze mensen vaak overvliegen naar zijn privé-eiland waar ook kinderen aanwezig waren. Epstein werd op een gegeven moment gearresteerd en op "suicide watch" in de gevangenis gezet - ze zouden hem dus 24/7 in de gaten houden. Echter, in de ~20 minuten dat hij zelfmoord pleegde (vermoord werd) waren de camera's ineens kapot en de bewakers toevallig afwezig, Jeffrey mocht natuurlijk niet z'n machtige vriendjes verraden... Zo'n vergezocht verhaal is het allemaal niet, veel machtige personen waaronder heel veel politici geloven nou eenmaal in het occulte, zoek "the Bohemian Grove" maar eens op. Daarnaast is het vreemd personen zoals de Clintons en Bill Gates zulke goede vrienden zijn met Marina Abramovic en regelmatig haar "spirit cooking" (zoek dat maar eens op als je niet makkelijk misselijk wordt van bloed en andere... lichaamssappen) sessies bijwonen. Natuurlijk kan het zijn dat alles toeval is en dat het allemaal goede en nette mensen zijn... Maar waar rook is, is vuur. Bijvoorbeeld: Bill Clinton heeft een vrouw verkracht toen hij president van de Verenigde Staten was, die vrouw hebben ze ook als gekkie proberen te bestempelen. Hij heeft zich ook schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden. Om ver te komen in de politiek moet je nou eenmaal een viezerik en een leugenaar zijn... Epstein didn't kill himself! Free Julian Assange!

  MrMilicMrMilic23 dagen geleden
 • Vraag je af waarom Trump voordat hij president werd, geliefd was bij alle elite. En nu willen ze van hem af. Toch vreemd.

  Louise Van OostLouise Van Oost23 dagen geleden
 • Politici mogen niks retweeten, maar jullie maken er een complete aflevering over? Ik weet niet of jullie nu ook (perongeluk) mee helpen aan de verspreiding van dit gedachte goed.

  Olle van den BoomOlle van den Boom24 dagen geleden
 • Deze programa is fuuujjjj!!!!!

  Renata LazicRenata Lazic24 dagen geleden
 • Elite drinken bloed van jonge kinderen om jong te blijven, daarom ziet biden als een twintigjarige top atleet uit.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  ChekrounChekroun24 dagen geleden
 • Als het licht naar het donker gebracht word dan komt de waarheid boven water, en dit is niet goed voor de politiek ;) die worden dan geconfronteerd hier mee, als ze niet het donkeren zijn hoeven ze hier niet mee geconfronteerd te worden .

  Mr. TruthMr. Truth24 dagen geleden
 • Luister naar ( 4:24 t/m 19:33 van de video ) wat er aan deze NEDERLANDSE ex-bankier ( Ronald BERNARD ) werd gevraagd om mee te DOEN...... .nlworld.info/key/video/yqGcdNfdg251rG8 13:52 in deze video geeft DUIDELIJK aan waarmee de SCHOFTERIGE ELITE in deze VERDORVEN wereld zich bezighoudt....... DAT (13:52 ) werd aan hem gevraagd door " nette " mensen in nette pakken, rondrijdend in peperdure auto's met een elke dag gladgeschoren SMOEL !!!! Wie DIT niet gelooft moet het zelf weten maar.........WAAR ER ROOK IS, IS ER VUUR !!!!! Motherfucker SATANISTISCHE gasten in de BANKIERSWERELD en hun POLITIEKE VRIENDEN overal ter WERELD !!!!

  CRYPTO CHIMPCRYPTO CHIMP24 dagen geleden
 • Dit is mij 3de en laatste reactie nogmaals wat een mafkezen in NL zeg al die tokkies lekker aanpakken 🙄

  FIFA21 GOALASOSFIFA21 GOALASOS24 dagen geleden
 • Nieuwsuur SO naar jullie btw..

  FIFA21 GOALASOSFIFA21 GOALASOS24 dagen geleden
 • Denmink, Eppstein, doofpot of complot? Tuig van Nieuwsuur laat zich weer van de eenzijdige en polariserende kant zien.

  da-haille bekkemada-haille bekkema25 dagen geleden
 • Eenzijdig verhaal, geen hoor en wederhoor toegepast. Ik vraag mij af of dit niet in strijd is met de mediawet. Doe je werk beter!! nlworld.info/key/video/u5KhnKrdhImDbqo

  M SM S25 dagen geleden
 • Iemand riep iets naar pietertje, gelukkkig moet ie voorkomen. Wat ? schiet er iemand op een foto van wilders ? kunnen we helaas niks aan doen.

  QaxalvrQaxalvr26 dagen geleden
 • Je kan je ook afvragen waarom ze dit zo graag monddood willen maken

  dkdk26 dagen geleden
  • @Grijze Muis je naam zegt het al ik zou even weer terug gaan de realiteit in want er komt echt alleen maar onzin uit

   dkdk24 dagen geleden
  • @Grijze Muis aan je etiket plakken en je uitspraken te horen zonder te weten wie of wat ik ben en me voor van alles uit te maken puur omdat ik zeg ik zou niet graag vreemde stoffen in mijn lijf hebben waar ik dondersgoede reden voor heb, en dan van alles naar me hoofd geslingerd krijgen, val jij eerder onder extreem rechts dan ik!

   dkdk25 dagen geleden
  • @Grijze Muis zow wat een niveau je kent me zogenaamd goed

   dkdk25 dagen geleden
  • @Grijze Muis bestaat er op de wereld in jou ogen alleen maar extreem rechts? Even een vraag?

   dkdk25 dagen geleden
  • @Grijze Muis dat zou kunnen wat je zegt, maar ik laat me liever ook geen vreemde stoffen in mijn lijf spuiten waarvan ik niet weet wat het langetermijn effect er op is

   dkdk25 dagen geleden
 • Stelletje tering maffe ik bestel ook wel is pizza Snachts wat een bappies

  spiegeltje Spiegeltjespiegeltje Spiegeltje26 dagen geleden
 • Doodstraf voor alle pedofielen meteen invoeren in nederland en in de wereld,eerder kom je er niet vanaf!😡

  Maikel SchulerMaikel Schuler27 dagen geleden
 • Volg god dan ben je al goed besig laat je hoofd niet gek makken allah is met ons

  Hami Ja preciesHami Ja precies27 dagen geleden
 • wat een idioten. schokkend dat volk zo stom kan zijn.

  Harrick V HarrickHarrick V Harrick27 dagen geleden
 • jullie,nos en ntr,geven zelf al toe dat de pedofielen vereniging bestaat! vinden jullie dit zelf al niet absurt!!!!!!

  Eb WEb W27 dagen geleden
 • Hahahaha blablablabla complot dit aluhoedjes dat jullie gaan het zwaar krijgen straks

  Karin GyallaiKarin Gyallai28 dagen geleden
 • het enigste wat ik kan zeggen is.... wtf

  Concept CreatorConcept Creator28 dagen geleden
  • @Peace, Love and Harmony tnx :) Mooie woorden en ook veel liefde op jouw pad!

   Cro MagnonCro MagnonDag geleden
  • @Cro Magnon Bedankt voor je reactie! Nee, ik maak mij zeker geen zorgen, lieve God staat aan onze kant, het goede zal altijd van het kwade winnen. Mensen moeten nu echt gaan ontwaken en inzien en snappen wat er echt speelt. Mensen moeten nu opkomen voor hun eigen rechten en hun toekomst en zeker de toekomst van hun kinderen. Samen staan wij sterk, much love!

   Peace, Love and HarmonyPeace, Love and HarmonyDag geleden
  • @Peace, Love and Harmony Ik doe altijd wat anders maar maak je geen zorgen: wakker gaan ze worden....bijv. iets met Havaara Agreement 1933-1939.

   Cro MagnonCro MagnonDag geleden
  • @Cro Magnon Bedankt voor je reactie! Ja, ik las het op internet. het wordt echt de hoogste tijd dat mensen massaal nu wakker gaan worden en beseffen wat er echt gaande is in de wereld en zeker op dit moment. Mag ik jou vragen of je mijn links van videos en pagina's wilt verspreiden onder youtube filmpjes die gaan over corona en onder Nederlandse podcasts die veel bereik hebben op het internet? Zodat er meer en meer bewustwording ontstaat onder het volk. Als mensen op jou reageren, of je hun wilt vragen de Links te delen met anderen?

   Peace, Love and HarmonyPeace, Love and HarmonyDag geleden
  • @Peace, Love and Harmony been there and done that...daar gaat Q juist over.

   Cro MagnonCro MagnonDag geleden
 • Never argue with an idiot. They will drag you down to their level and beat you with experience.

  Naomi NinechatNaomi Ninechat28 dagen geleden
  • lmao, als je er niks van snapt zeg dan ook niks man man man

   m. Matm. Mat9 dagen geleden
  • Q is real en Hillary will go to jail. JFKJR returns soon.

   Jari ScholJari Schol21 dag geleden
 • Want de puzzel is eigenlijk zo goed als compleet in elkaar gevallen en het staat op vele frontlinies ook nog eens in verbinding met elkaar ! Met andere woorden men heeft alle daders door de jaren heen in kaart ook terug te voeren naar bijvoorbeeld JFK ! Dus het is niet zomaar werken met stomme aannames maar jarenlang geduldig bewijzen verzamelen plussen en minnen tot dat je de juiste bronnen ontdekt, waarbij misschien zelfs heel veel door de jaren heen al werd gecensureerd ! Dan nog zovele wegen die ineens bij elkaar vallen. Te triest voor woorden hoe mensen hun kop in het zand steken ! Omdat degenen die opstaan tegen corruptie juist de integeren zijn die algemeen belang dienen ! En vaak ook God boven de duivel verkiezen en weigeren hun ziel aan de duivel te verkopen ! Ga dan maar logisch nadenken over hoeveel ambtenaren wegkijken en daardoor ook medeplichtig zijn aan onintegere kwesties, ook heel uiteenlopend, geen netwerk maar netwerken waar we het over hebben ! En de echte geschiedenis kennende ! Geen Wappies ! De Wappies zijn degenen die meedoen aan hun satanische rituelen door niet werkende mondkapjes te dragen terwijl je ook nog alleen in je auto zit met de ramen dicht, dit is de persoon die weigert zelf logisch na te denken over wat hij zo braaf volgt ! Wie is hier de GEK !? Daarnaast is het een symbool als teken dat men mensen monddood wil maken, verder vinden ze een gemaskerd bal voor het altaar van Lucifer ook erg gezellig, bedenk dat deze mensen gewetenlozen zijn ! Geen ziel meer ! Verkocht! Uit eigen belangen ! Dat is niet naar eed of belofte besturen in algemeen belang van volk !

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Onbegrijpelijk dat we hier zo'n slechte politie staat hebben die daders vrijuit laten gaan !?

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Wie is er hier de ECHTE gek en welke mollen verdienen hier aan, zo simpel uiteindelijk, follow the money!!!

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Zelfs het Koningshuis is geen echt Koningshuis ! Maar goed veel succes met de 25 jarige studie ernaar !!! Jullie denken te weten wat zij allemaal weten geen idee hoeveel mensen hierbij op welke manier dan ook het leven hebben gegeven voor jou en mijn vrijheid !

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Dus weet Wie de ECHTE GEKKEN zijn !

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • De zielen van het LICHT !

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Schapenhoeders

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Helden

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Dus het zijn geen complotgekken maar patriots zou beter sieren !

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Waarom is Micha Kat als journalist weggezet ? Eigen belang ? Met wat dan ? Revolutionair online ! Zelfs een Kamerlid legde jaren terug een getuigenis verklaring af !

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Stichting Martijn wordt vaak ontvangen door verschillende partijen inclusief de Christen Unie !

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Het is ook niet 1 bron....En de bronnen komen vaak ook nog uit een ervaringsgebied ! Denk aan de klokkenluiders en een studie van research vaak meer als 25 tot 30 jaar. De info is dus te gebrekkig voor worden en maar een topje van de ijsberg

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Geschiedenis Nunspeet is nog ouder en wordt al sinds oorlogstijden verborgen gehouden.......

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Daarvoor was het een andere naam wordt zelden tot nooit genoemd ?😂

  Bhakti Vrinda KishoriBhakti Vrinda Kishori28 dagen geleden
 • Dit overal verbanden zien, zoals in het woord together, dat dan weer to get her zou betekenen, heeft wel wat weg van schizofrenie. Waarin in een psychose iets soortgelijks gebeurd. Vaak zijn dat beangstigende en bedreigende verbanden, die gelegd worden, maar waarin alle normale logoca ontbreekt. QAnon heeft wel wat weg van massahysterie cq massapsychose. Door de omvang hiervan kan dit gevaarlijke vormen aannemen, door bijvoorbeeld bedreigingen en aanslagen.

  Achatina SlakAchatina Slak29 dagen geleden
 • Q is een groep soldaten met gevoelige informatie over de overheid vandaar dat Q q drops maakt waardoor je een raadsel krijgt met situaties die zich afspelen dit is linkse media met een politieke agenda die betaald worden om de Q beweging in een slecht dag licht te zetten door leugens te verkondigen wwg1wga geloof niet alles wat je hoort doe je eigen onderzoek

  BOBSLAG89 QPALUBOBSLAG89 QPALU29 dagen geleden
  • Pizza gate was 1 van de Q drops die zijn ontcijferd

   BOBSLAG89 QPALUBOBSLAG89 QPALU29 dagen geleden
 • Als je iets zo vaak voorbij ziet komen dan ga je t toch dieper uitzoeken?? en tegenwoordig als iets zo haastig gecensureerd wordt weet je ook wel beter!!! Kijk ff naar het verschil van een complottheorist en journalist DE JOURNALIST KRIJGT MONEY en komt met een eenzijdig verhaal die riekt naar staatspropagenda just follow the money en je ziet wie betaald die journalist en wie is die hoofdredacteur enz enz

  LL29 dagen geleden
 • Demmink dan ook nepnieuws? Hoeveel zou Nieuwsuur krijgen om dit uit te zenden?

  Olafur Mike TrygvassonOlafur Mike Trygvasson29 dagen geleden
 • Simpel...er is goed omdat er slecht is en andersom, er is donker omdat er licht is en andersom.....er is waarheid omdat er leugens zijn en andersom.....

  Olafur Mike TrygvassonOlafur Mike Trygvasson29 dagen geleden
 • 20 jaar geleden was alles een samenzwerings theorie, vandaag zijn het toch wel allemaal feiten. Wie vertrouwt TV en radio nog? Wie betaalt ze om het volk voor te liegen?

  Dan De LionDan De Lion29 dagen geleden
 • Mensen moeten in iets geloven toch? Geeft ze gevoel ergens bij te horen. Vroeger had je god en dat bleek ook niet lekker uit te pakken in de wereld qua oorlogen. Dus zeg me maar wat gevaarlijk is.

  ozowizoozowizoMaand geleden
 • Toen werd ontdekt dat de aarde een bol is en niet plat werd die man ook eerst voor gek verklaard! Nu weten we beter

  Turkan KesginTurkan KesginMaand geleden
 • Hoe kan dat nu allemaal waar zijn? Politici zijn toch de Integriteit zelve? Zij zouden nooit liegen tegen ons of zieke dingen doen.

  Manu De BackerManu De BackerMaand geleden
 • tuurlijk zijn het de ongeschoolde trump supporters dat de basis is van deze Qanon bullshit. zijn dezelfde mensen die denken dat de aarde plat is. zijn dezelfde mensen die kader en lager hebben gedaan.

  SlingerSlingerMaand geleden
 • een QAnon onafhankelijk documentaire over Hollywoods' banden met pedofilie .. www.bitchute.com/video/7VHNvfEp92bn/

  luvely peacefullluvely peacefullMaand geleden
  • luvely peacefull nah fam denk niet dat dat onafhankelijk is

   fatyoshi48fatyoshi48Maand geleden
 • Pizza's met kaas... is dit gebeuren niet een uit de hand gelopen grap van 4chan of iets dergelijks? Kaaspizza oftewel Cheese Pizza is iets wat ze vroeger (sinds wanneer bestond 4chan?) zeiden als je vroeg waar CP voor stond als er weer eens een thread was waar iemand om CP (oftewel Child Pron) vroeg. Zo zijn er nog veel meer dingen die de volgers roepen waar je van denkt, zijn ze echt zo dom? Oke een tweede dan, het bloed drinken van kinderen. Dit zal weer komen van stamcellen. Gaat dus niet om het drinken van bloed maar de stamcellen. Als je dan ook nog eens ze hoort komen met nanobots die je brein moeten overnemen en 5G kunnen ontvangen, dan ga ik al helemaal gillen. "Technologie wat het leger heeft ontwikkeld", klinkt lekker spannend als een Tom Clancy novel.

  RadioKiesRadioKiesMaand geleden
 • Dus we laten ons vertellen door Nieuwsuur wat we wel, of niet willen geloven.

  PatriotPatriotMaand geleden
 • Ook veel pro Russische groepen gezien waar echt abnormale verhalen werden gezet. Waren wel allemaal Nederlanders, die dan woonden in Spanje en anti Europees nieuws online gooiden dat hier sterk op lijkt

  Fried PenguinFried PenguinMaand geleden
 • Wat een paar schizofrene gekkies toe instaat zijn

  Sjoer van der PloegSjoer van der PloegMaand geleden
 • Die "Q" ligt ws helemaal in een deuk

  Rock girlRock girlMaand geleden
  • @Frya Van Bosh Bot comment / zijn meerdere EXACT dezelfde reacties hier geplaatst

   Cro MagnonCro Magnon14 dagen geleden
  • Die is goed

   Frya Van BoshFrya Van Bosh26 dagen geleden
 • Net als BLM, dat verspreidde ook over Europa en is dat dan wel ok?

  NLnachtuilNLnachtuilMaand geleden
 • Alleen een account weghalen heeft helaas geen zin. Het kernprobleem wordt hier niet mee opgelost. Interessant psychologisch proces, uiteindelijk in je eigen leugens geloven, terwijl je anderen ervan beschuldigd.

  IncorruptusIncorruptusMaand geleden
 • Een bijverschijnsel van censuur. Diepgaand en genuanceerd complotdenken wordt moeilijker en dus moet de honger gestild worden met nieuwe en vooral extreme uitlaatkleppen die we pas ontdekken wanneer het te laat is. Aan de andere kant is het wel heel erg Amerikaans, in plaats van zelf-reflectie zijn ze op zoek naar zondebokken en daardoor bereid om extreme theorieën, met weliswaar kleine elementen van waarheid, te omarmen. Door decennia van legale corruptie op alle lagen van de politiek; het uithollen van de middenklasse; het niet effectief aanpakken van sociale rampen (zoals de opioid-crisis; school-shootings; zwervers-crisis, infrastructuur-crisis; obesitas-crisis; en ga zo maar door) en dan de vergrijzing van federale politici en de verzuchting van het volk onder dezelfde keuze die zich elke vier jaar herhaald: turd sandwich vs giant douche. De hele wereld hongert naar een verklaring. De enige mogelijke reden dat Amerika zo diep in de 💩zit is natuurlijk een duister complot. Yup.

  Jozua SijslingJozua SijslingMaand geleden
 • Ik begrijp bijvoorbeeld heel goed waarom iplayer op de BBC webside alleen in de UK werkt .. Het is net als met QANON . Trump wil een goede deal maken met de de UK na de Brexit .. Zijn tegenstander niet .. Denk ff na !!

  Gen transporterGen transporterMaand geleden
 • NOS is desinformatie. Q niet

  DenDenMaand geleden
 • nee

  kungfujoekungfujoeMaand geleden
 • Oh man. De mens evolueert niet meer.. gewoon jonge mensen die 100% geloven dat "de elite" bloed drinken. Nonsense. PS: er gebeuren genoeg vieze zaakjes bovenin de hiërarchie, kindertjes eten is er niet 1 van.

  Maximum Swag EngagedMaximum Swag EngagedMaand geleden
  • Hoe weet je dat zeker, ik bedoel ik geloof het niet meteen maar epstein was ook een theorie

   12345678910abc12345678910abc29 dagen geleden
  • En Jeffrey Epstein was gewoon een hard werkende zakenman. Uhu.

   Dave ClevenDave ClevenMaand geleden
 • Compleet van de pot gerukt!!!

  Erwin KuipersErwin KuipersMaand geleden
 • Persoonlijk ben ik geen Qanon aanhanger maar ik vond vergelijking die gemaakt werd over dat Qanon een zelfde soort terroristische bewiging is als ISIS nogal radicaal zover ik weet hebben accounts van Qanon niet aangezet tot directe geweldadige acties wat dus wel gebeurd met ISIS accounts.

  SharpShooterSharpShooterMaand geleden
 • Kopen deze mensen ook bitcoin?

  RAMRAMMaand geleden
  • genoeg aanwijzingen om het eens flink te onderzoeken

   nieooj gotoynieooj gotoyMaand geleden
 • Waarom is Qanon een probleem en Antifa + BLM hoor je niets over? Die twee groepen houden het niet alleen bij woorden maar plegen terroristische aanslagen. Focus daar eens op

  Terry LestrangeTerry LestrangeMaand geleden
  • misschien wat anders, maar dit verhaal gaat al veel langer rond.

   nieooj gotoynieooj gotoyMaand geleden
 • Ik ben het absoluut niet eens met groeperingen als QAnon, aangezien het daadwerkelijke problemen ondersneeuwt of zelfs in twijfel trekt. Check deze podcast: podcasts.apple.com/nl/podcast/argos/id1287035925?i=1000479912696

  Bram KuijperBram KuijperMaand geleden
 • Vergeet zo'n parasiet als David Wilcock niet he.... dat was ook zo'n ratachtige fantast. Met zn "obama en hilary zijn geëxecuteerd in Q-uantanamo". Q is bedoeld om truthers aan ridiculisatie bloot te stellen en zo de angel uit kwesties te halen. Vóó'r juist diegene in die "elitaire" bubbel. Een soort....digitale infanterie. De groep "occupy" ers was groter...en daar zaten veelal middleclass mensen tussen die veel constructievere en tastbare progressieve dingen te zeggen hadden. Heerlijk overschaduwd door deze conservatieve chaossardientjes. Xd

  City PointCity PointMaand geleden
  • Opposing such deepstate, but immediately sign-up to it's latest cook-op . XD Gekke manier van entertainen dit alles: In een landje waar comics en bijbels het beide "goed" doen. XD In een omgeving waar niemand zich gezien/gehoord voelt, neigt men al gauw naar gedrag archtype superman. lol CompensatedCrusaders XD

   City PointCity PointMaand geleden
NLworld